Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Νταϊάνα – Γουίλιαμ: Η τελευταία τους φωτογραφία

12

Νταϊάνα – Γουίλιαμ: Έχουν περάσει 23 χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, Νταϊάνα. Ο Ουίλιαμ ήταν 15 ετών και ο Χάρι μόλις 12, όταν η μητέρα τους σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997. Μάλιστα, ο Δούκας του Κέμπριτζ, έχει περιγράψει κατά το παρελθόν, σε ντοκιμαντέρ, την ημέρα που σκοτώθηκε η μητέρα του, αλλά και την τελευταία τους συνομιλία. “Ο Χάρι και εγώ ήμασταν απελπισμένα βιαστικοί για να πούμε αντίο και να της πούμε να μας πάρει αργότερα… αν ήξερα προφανώς τι θα συνέβαινε, δεν θα ήμουν τόσο αδιάφορος για αυτό και οτιδήποτε άλλο”, είχε πει ο Ουίλιαμ, προσθέτοντας ότι το τηλεφώνημα αυτό θα τον στοιχειώνει για πάντα.

Η τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” την αγαπημένη όλων, Πριγκίπισσα Νταϊάνα, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της, ήταν τέσσερις εβδομάδες πριν φύγει τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα από τη ζωή.

Δείτε ακόμη

Ο Πιρς Μπρόσναν έκλεισε τα 67 – Παραμένει γοητευτικός και αθεράπευτα ερωτευμένος
Ο “τραγικός” αδερφός του Σαρκοζί; Ήθελε την Όλσεν σπίτι, χωρίς δουλειά, χωρίς παιδιά
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More