ΝΝΑ : 2.200 ασθενείς ανά ιατρό – 1/3 των κρεβατιών ΜΕΘ είναι σταθερά κλειστά

10

ΝΝΑ: Δείτε την «ακτινογραφία» που παρουσιάζει για το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ο Ριζοσπάστης μετά από συνάντηση που είχαν στελέχη του ΚΚΕ

Μετά από αίτημα του ΚΚΕ, αντιπροσωπεία του Κόμματος πραγματοποίησε χτες το πρωί επίσκεψη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ).

Η αντιπροσωπεία του Κόμματος αποτελούνταν από τους Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Γιάννη Ντουνιαδάκη, υποναύαρχο του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. και υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Ηλία Σιώρα, γιατρό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, αντιπρόεδρο της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

Κατά την επίσκεψη έγινε συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου, συγκεκριμένα με τον διοικητή και τον υποδιοικητή, οι οποίοι ενημέρωσαν τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ για θέματα σχετικά με τη διάρθρωση των υγειονομικών υπηρεσιών του ΠΝ, τις υποδομές, το προσωπικό και γενικά τη λειτουργικότητα του ΝΝΑ.

Το ΝΝΑ με διάφορες επεκτάσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς έχει καλύψει το σύνολο του διατιθέμενου χώρου. Εκτός από το ΝΝΑ….

Διαβάστε την συνέχεια στον Ρ

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time