Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Νικολέτα Τσομπανίδου: Αποκαλύπτει τι έκανε το πανάκριβο μονόπετρο που της χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Επτά μήνες μετά το τέλος του The Bachelor, η Νικολέτα Τσομπανίδου παραχώρησε νέα συνέντευξη στο Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη.

Η νικήτρια του reality αγάπης μίλησε για τη νέα της ζωή, ενώ αποκάλυψε και πως το μονόπετρο που της χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος… το φοράει ακόμη.

«Τέτοια εποχή ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Μου πήρε πολύ χρόνο να προσαρμοστώ όταν βγήκα έξω. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, θα συνιστούσε σε μια κοπέλα να το ζήσει. Δεν περίμενα ότι θα είμαι η νικήτρια του The Bachelor. Από τη μέση και μετά ήρθα πιο κοντά με τον Παναγιώτη.

Όπως με βλέπατε μέσα στο παιχνίδι έτσι είμαι και εκτός. Δεν σημαίνει κάτι ότι φοράω το μονόπετρο του Παναγιώτη. Το δακτυλίδι το φοράω ως κόσμημα, το οποίο το έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο. Δεν έχω αισθήματα πια» εξομολογήθηκε η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Δες το απόσπασμα:

Νικολέτα Τσομπανίδου: “Πάλεψα πολύ μετά τον χωρισμό μου για να σταθώ στα πόδια μου”

Επτά μήνες μετά τη νίκη της στο “The Bachelor”, η Νικολέτα Τσομπανίδου κάνει την πρώτη της φωτογράφιση αποκλειστικά στο YOU και μιλά για όσα συνέβησαν μετά το reality και για τη ζωή της.
Η σχέση με τον ροκ μπαμπά της, το πρόβλημα υγείας που καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι τον αδελφό της, το bullying που δέχτηκε στο σχολείο, ο χωρισμός από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και οι σχέσεις τους σήμερα, ο καινούριος έρωτας που την κάνει να χαμογελά, αλλά και ο νέος “Bachelor” Αλέξης Παππάς.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.