Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Νεότερες πληροφορίες: Σκότωσε την 47χρονη επειδή τον απέρριψε – Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και χαροπαλεύει

Την πυροβόλησε πισώπλατα μέσα στο κατάστημα της και μετά αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση…

Άλλη μια δολοφονία γυναίκας καταγράφει ο μακρύς κατάλογος, τη δεύτερη μέσα στον μήνα και την 8η από την αρχή της χρονιάς.

Ο 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη 47χρονη γυναίκα, διότι δεν δέχθηκε την απόρριψη της καθώς, εκείνη ήθελε να τελειώσει τη σχέση της μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, την πυροβόλησε πισώπλατα μέσα στο κατάστημα, fish spa, του οποίου ήταν ιδιοκτήτρια.

Την πυροβόλησε πισώπλατα μέσα στο κατάστημα της και μετά αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Άλλη μια δολοφονία γυναίκας καταγράφει ο μακρύς κατάλογος, τη δεύτερη μέσα στον μήνα και την 8η από την αρχή της χρονιάς.

Ο 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη 47χρονη γυναίκα, διότι δεν δέχθηκε την απόρριψη της καθώς, εκείνη ήθελε να τελειώσει τη σχέση της μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, την πυροβόλησε πισώπλατα  μέσα στο κατάστημα, fish spa, του οποίου ήταν ιδιοκτήτρια.

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

Το fish spa που άνηκε στην 47χρονη

Αφού την σκότωσε τράπηκε σε φυγή και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Ο 49χρονος, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Αμφότεροι διατηρούν επιχειρήσεις στην περιοχή και μάλιστα βρίσκονται δίπλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πυροβόλησε πισώπλατα δύο φορές ενώ ένας τουρίστας επίσης τραυματίστηκε στο χέρι, από σφαίρα του όπλου.

Διασωληνωμένος με βαριά τραύματα ο δράστης του φονικού

Ο άνδρας βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου του Ρεθύμνου, βαρύτατα τραυματισμένος καθώς επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του πυροβολώντας στο κεφάλι του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρόσωπό του να φέρει βαρύτατα τραύματα. 

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.