Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Νεκρός στα 23 του ο Ελληνοαυστραλός αρσιβαρίστας Τζέιμς Κονδυλιός – Νικήθηκε από τον κορωνοϊό, αν και διπλά εμβολιασμένος

To 2019 βραβεύτηκε για την εργασία του πάνω στη δασοκομία και την κλιματική αλλαγή

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο «St Vincent’s» του Σίδνεϊ ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός Τζέιμς Κονδυλιός, πρώην πρωταθλητής της Άρσης Bαρών και βραβευμένος επιστήμονας, νικημένος από τον κορωνοϊό.

Ο Τζειμς Κονδυλιός, ήταν διπλά εμβολιασμένος και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, αλλά η μόλυνση του από Covid-19 έφερε τελικά το θάνατο του. Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι του 23χρονου αναφέρουν ότι ο θάνατός του αποτελεί μια ακόμη υπενθύμιση ότι η φονική νόσος μπορεί να χτυπήσει ακόμη και νέους και υγιείς.

Ο Τζέιμς Κονδυλιός μεγάλωσε στο Σίδνεϊ, όπου φοίτησε στο Waverley College. Το 2015 εκπροσώπησε την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στη Φινλανδία, όπου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο. Αργότερα ολοκλήρωσε της σπουδές του και πήρε πτυχίο ανώτερης επιστήμης στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας στην Καμπέρα. Το 2019, του απονεμήθηκε εθνικό βραβείο επιστήμης για την εργασία του στη δασοκομία και την κλιματική αλλαγή.

Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως επιστήμονας δεδομένων στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών στην Καμπέρα.

*πηγή φωτό: Facebook
newsbreak.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.