Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΝΕΑ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ – ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ 40% ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

0 10

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 20 Mαιου   2019

 

     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 40% ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

 

 

          Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου  έπειτα από την ψήφιση από την πλειοψηφία του νέου ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού το 2016, λαμβάνει συνεχώς αναφορές συναδέλφων που συνταξιοδοτούνται και βλέπουν να λαμβάνουν συντάξεις   με μεγάλες μειώσεις  σε σχέση με τις δικαιούμενες πριν την εφαρμογή του Νόμου ,που τους δημιουργούν ακόμη και προβλήματα επιβίωσης.         

              Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το νέο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό που ψήφισε η κυβέρνηση  ,επιφέρει μειώσεις πάνω από 40% στις νέες συντάξεις των Στρατιωτικών, με ποσά που υπολογίζονται   στα 800 ευρώ για τους Υπξκούς εώς 900 ευρώ για ανώτερους Αξκούς έπειτα από 30 χρόνια υπηρεσίας.  Η κυβέρνηση αντί να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της για μερική αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων των Στρατιωτικών εφαρμόζοντας την απόφαση του ΣτΕ, το οποίο  με  απόφαση του ζητεί εκ νέου την αποκατάσταση  των μισθών  και των συντάξεων μας και φέρνει νέα δεδομένα στο ασφαλιστικό μας ,  έχει επιβάλλει  νέες μεγαλύτερες   μειώσεις.

            Η Ένωσή μας μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ)  θα αγωνιστεί με όλα έννομα μέσα που διαθέτει, για  να στηρίξει τα δίκαια αιτήματά μας. Καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

            Συνεχίζουμε τον αγώνα δίπλα στους συναδέλφους και μόνο. Τίποτε δεν χάθηκε! ..Συνεχίζουμε.  

 

           

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο ΠρόεδροςΟ Γεν. Γραμματέας

 

Θεοδώρου ΓεώργιοςΣτρατσιάνης Παναγιώτης
Λγός (ΠΖ)ΕΜΘ Αλχίας  (ΜΧ)
69374537876936563126

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More