Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΝΕΑ κλήρωση για το voucher 2 των 150 ευρώ -ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ , ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ στο asep.gr

ΝΕΑ κλήρωση για το voucher 2 των 150 ευρώ –ΑΣΕΠ (www.asep.gr) ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ , ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ στο asep.gr  – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

NEWS: Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το voucher των 150 ευρώ με τα αποτελέσματα των δικαιούχων, να αναγράφονται παρακάτω.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Αξίζει να επισημανθεί ότι το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη τη χώρα και ότι σε κάθε δικαιούχο θα παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης.

Ειδικότερα το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής, χωρίς όμως να καλύπτει τοπικές μετακινήσεις, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αυτά τα ΝΕΑ κάνουν τους αγρότες … ταύρους !! Όλη η αλήθεια για την πληρωμή α’ δόσης Νέων Αγροτών ΟΠΕΚΕΠΕ – VOUCHER gov.gr 2022

Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση

Στα τέλη του Σεπτέμβρη πρόκειται να γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές.

Σύμφωνα με όλα όσα δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, από την αναφερόμενη στο πρόγραμμα και την εξαγγελία του πρωθυπουργού για διπλασιασμό των δικαιούχων.

Αφορούν συμπολίτες μας, που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, η οποία έκλεισε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 21 Ιουλίου και δεν αναδείχθηκαν δικαιούχοι στην ηλεκτρονική κλήρωση πραγματοποιήθηκε για τη διάθεση των πρώτων 200.000 ψηφιακών επιταγών.

Τι θα ισχύσει με τα καταλύματα και τα Airbnb

Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος περιορισμός ούτε στον αριθμό των διανυκτερεύσεων, ούτε στην περίοδο που ο δικαιούχος θα επιλέξει να κάνει χρήση της ατομικής του επιταγής.

Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό ποσό της ανέπαφης πληρωμής να μην υπερβαίνει τα 150 ευρώ ή τα 200 ευρώ για ΑμεΑ. Δεν υπάρχει, επίσης, κάποιος γεωγραφικός περιορισμός, καθώς στο πρόγραμμα συμμετέχουν τα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας.

Όπως φαίνεται, το voucher του προγράμματος μπορεί να εξαργυρωθεί κανονικά και στα καταλύματα τύπου Airbnb. Ωστόσο, αυτό έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στους ξενοδόχους, που κάνουν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, ανέφερε πως, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Πολιτεία επιτρέπει την ένταξη στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, για τα οποία, όπως λέει, «δεν υπάρχει κανένα ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο αναφορικά τόσο με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους όσο και με άλλα σοβαρότατα θέματα (υγιεινή, ασφάλεια, φορολογικές υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος κ.α.), αλλά αυτό δυστυχώς δεν φαίνεται να απασχολεί τους αρμόδιους.»

Fuel Pass 2: Άνοιξε η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων

ΝΕΑ κλήρωση για το voucher 2 των 150 ευρώ -ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ , ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ στο asep.gr – Προσλήψεις στην ΕΥΔΑΠ.

Γνωστοποιείται η πλήρωση, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 7 του άρθρου 25 του Ν. 4765/2021, (Α΄ 6), όπως ισχύει, τριάντα (30) θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στην Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύσας (ΕΥΔΑΠ Α.Ε.) του κλάδου ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΕΤ2), χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 4Κ/2018 (ΦΕΚ 13/2018, τ. ΑΣΕΠ), με τα ίδια προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

ΝΕΑ κλήρωση για το voucher 2 των 150 ευρώ -ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ , ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ στο asep.gr

Η επιλογή των προσληπτέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί από τον πίνακα των ήδη κληθέντων και επιτυχόντων στην πρακτική δοκιμασία εφόσον υπάρχουν και επαρκούν. Σε διαφορετική περίπτωση η επιλογή θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων του κλάδου ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΕΤ2) βάσει των δικαιολογητικών που έχουν συνυποβάλει με την αίτηση συμμετοχής τους στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης του εν λόγω κλάδου και αφού τύχουν ειδικής πρακτικής δοκιμασίας, όπως ορίζεται στη προκήρυξη (4Κ/2018).

Προσόντα ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής (15.05.2018) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.

Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα εκδοθεί νεότερο Δελτίο τύπου.

Συνημμένος Πίνακας Κατανομής Θέσεων

Ο μήνας της Παναγίας φέρνει λεφτά στους ΑΓΡΟΤΕΣ ! Σε λίγες ημέρες η επιστροφή πετρελαίου ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ OGA, EFKA

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.