Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Νίκος Μουτσινάς: Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας η εκπομπή του λόγο κορονοϊού – Φόβοι για μεγάλη διασπορά

Ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι δεν βγαίνουν στον αέρα του ΣΚΑΪ λόγω κορονοϊού!

Ο Νίκος Μουτσινάς χθες , 6 Απρίλη, μέσω insastories είπε: «Εμείς, όπως καταλάβατε και από την Πέμπτη και από την Παρασκευή και από χθες μας βρήκε ο Covid τελικά, μας έψαξε ένα χρόνο και μας βρήκε. Υπάρχουν κάποια κρούσματα, οπότε για θέμα υγείας και πρόληψης δεν θα βγούμε για κάποιες μέρες ζωντανά, το καταλαβαίνετε, φαντάζομαι»!

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα, κι εμάς μας λείπετε κι εμείς θέλουμε να ξαναβρεθούμε, να κάνουμε τα χαζά μας, να γελάσουμε και να περάσουμε ωραία. Στείλτε όλη τη θετική σας ενέργεια και θα στείλουμε πίσω όλη την αγάπη».

Το Happy Day έδωσε όλο το ρεπορτάζ σχετικά με την εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι!

Συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως η εκπομπή αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας μιας καιέχουν βρεθεί τρία θετικά κρούσματα.

Η δημοσιογράφος ανέφερε: «Ήταν να επιστρέψει την Δευτέρα, βρέθηκε ένα κρούσμα και είχαν βρεθεί άλλα δύο κρούσματα κορονοϊού την προηγούμενη εβδομάδα, την Πέμπτη στα rapid test που γίνονται πριν την έναρξη της εκπομπής», είπε στην αρχή η Τίνα Μεσσαροπούλου και συνέχισε: «Την Κυριακή βρέθηκε και νέο κρούσμα κορονοϊού σε άνθρωπο – συνεργάτη που εμφανίζεται και πιο μπροστά από τις κάμερες. Υπάρχει μια μεγάλη διασπορά σε όλη την εκπομπή. Την Δευτέρα έγιναν προσπάθειες να βγουν στον αέρα. Ζήτησαν συνεργάτες από έξω να έρθουν ώστε η εκπομπή να βγει στον αέρα. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν επειδή είναι μεγάλη διασπορά και φοβήθηκαν να βάλουν κι άλλους ανθρώπους σε περιπέτειες. Έτσι αποφάσισαν σε συνεργασία με την παραγωγή, τον ΣΚΑΙ και τον Νίκο Μουτσινά να μην βγει τελικά η εκπομπή. Τρία κρούσματα μέχρι τη στιγμή που μιλάμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...