Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Νέα γυναίκα για τον Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Φαίνεται πως τα αγαπημένα μας ζευγάρια, τραβούν χωριστούς δρόμους. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα βάζουν την υπογραφή στο επίσημο διαζύγιο τους, με αποτέλεσμα εκείνος να ανακοινώνει ελεύθερος κι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέα γυναίκα για τον Νικηφόρο

Η Ασημίνα νιώθει μέσα της το σκίρτημα του ενθουσιασμού, για τον Πέτρο Ορφανίδη. Εκείνος, λίγο πριν φύγει από τη χώρα οριστικά, δίνει ένα παθιασμένο φιλί στην ηρωίδα της σειράς, κάνοντας ταυτόχρονα ερωτική εξομολόγηση.

Αυτή είναι και η αφορμή για να ζητήσει η Ασημίνα διαζύγιο, με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να εξοργίζεται στις Άγριες Μέλισσες. Στην αρχή αντιδρά, αργότερα, όμως, το δέχεται και πορεύεται με αυτό… Άλλωστε, ένας νέος έρωτας είναι έτοιμος να του χτυπήσει την πόρτα.

Κι όμως, μία νεαρή ηρωίδα έρχεται για να κλέψει την καρδιά του πρωταγωνιστή. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η Ρένα είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία θα βρεθεί στην μπουάτ των Σεβαστών.

Πίνοντας το ποτό της, θα προσεγγίσει τον Νικηφόρο, ο οποίος είναι ακόμη χαμένος, μετά το διαζύγιο. Από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους φαίνεται το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον. Καταλήγουν να περάσουν όλο το βράδυ μαζί, συζητώντας και διασκεδάζοντας.

Ο Νικηφόρος εντυπωσιάζεται από την προσωπικότητά της. Η ομορφιά της τον σαγηνεύει. Το αγαπημένο μας ζευγάρι τραβά χωριστούς δρόμους, δοκιμάζει να πνίξει άλλου τον πόνο του. Θα καταφέρουν να ορθοποδήσουν με άλλους ανθρώπους στη ζωή τους; Ή ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει, όσο κι αν το προσπαθούν;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.