Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μόλις Χθες: Η Έλενα επιστρέφει στον Πόρο για να εκδικηθεί τον Μιχάλη και τη Λουίζα!

Εδώ θα βρείτε τα επόμενα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις της σειράς Μόλις Χθες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Σπύρος ετοιμάζεται να πουλήσει το κτήμα που ανήκει στον Όμιλο και έχει τεράστια συναισθηματική αξία για την οικογένεια, ενώ η Λουίζα με τον Ορέστη ψάχνουν τρόπο να το σώσουν. Η Δάφνη καλοδέχεται την Άννα αν και η υπόλοιπη οικογένεια έχει αντιρρήσεις ενώ ο Ιάσονας έχει ξανακυλήσει στις παλιές κακές συνήθειες. Ο Μιχάλης πιστεύει ότι είναι ο Σπύρος πίσω από τις απειλές που δέχεται. Είναι όμως; Ο Σπύρος προσέχει κάποιες ύποπτες κινήσεις του Ορέστη και τον παρακολουθεί.

Ο Αντρέας εξακολουθεί να δείχνει κακή συμπεριφορά και γίνεται αφόρητος στο ίδρυμα. Ο Θάνος κάτι υποπτεύεται και κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Δήμο. Η Κέλλυ αρνείται το ακριβό δώρο του Χρήστου στον Στάθη.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;
Επεισόδιο 104 – Δευτέρα 7/3/22
Η Έλενα επιστρέφει στον Πόρο και λέει στον Σπύρο ότι γύρισε για να εκδικηθεί τον Μιχάλη και τη Λουίζα αλλά είναι έτσι όμως; Ο Μιχάλης, η Λουίζα και η Κατερίνα κάνουν πικ νικ στο κτήμα τους. Ο Αχιλλέας προτείνει στη Χριστίνα να πάνε να μείνουν στο σπίτι του Μιχάλη, τώρα που εκείνος θα μετακομίσει στη Λουίζα.

Η νέα μυστική επιχειρηματική δραστηριότητα του Ορέστη αφήνει άφωνο και τον Σπύρο, ο οποίος αποφασίζει να τον παγιδεύσει. Ο Στάθης επιμένει να προχωρήσουν τη σχέση τους με τη Βέρα. Ο Ιάσονας προσπαθεί να πείσει την Άννα να φύγουνε για πάντα μακριά από τον πατέρα του αλλά εκείνη ανησυχεί για το μωρό που θα γεννήσει. Η Έλενα παρακολουθεί τη Λουίζα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.