Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μπρους Γουίλις – Ντέμι Μουρ: Ο κορονοϊός τους έφερε κοντά

6

Μπρους Γουίλις – Ντέμι Μουρ: Ο Μπρους Γουίλις ωστόσο, είναι ίσως από τους ελάχιστους που μπήκε σε κατ’ οίκον περιορισμό με την πρώην του Ντέμι Μουρ, αλλά όχι με τη νυν σύζυγό του. Η Ντέμι Μουρ που έχει αποκτήσει με τον πρωταγωνιστή των ταινιών «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» τρία παιδιά, ανάρτησε μια φωτογραφία από το σπίτι τους, όπου παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για όσο διαρκεί η πανδημία του κορωνοϊού. Σε μια αστεία λήψη, Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ ποζάρουν με πιτζάμες που παραπέμπουν σε στολή κρατουμένων και κρατώντας υπερμεγέθη μαχαιροπήρουνα, τόσο οι ίδιοι, όσο και τα κατοικίδιά τους. Από κάτω, η Ντέμι Μουρ σημειώνει: «Στιγμές που δένεται η οικογένεια».

Ωστόσο, η νυν σύζυγος του Μπρους Γουίλις δεν φαίνεται πουθενά στη φωτογραφία και σύμφωνα με τα σχόλιά της, μάλλον βρίσκεται μακριά εδώ και ημέρες. Η Εμμα Χέμινγκ Γουίλις σχολίασε: «Στα καλύτερά σας. Σας αγαπώ και μου λείπετε όλοι» έγραψε. Ο 65χρονος Μπρους Γουίλις αποφάσισε να κλειστεί σε καραντίνα με την Ντέμι Μουρ και τα παιδιά τους, Ράμερ, 31 ετών, Σκουτ, 28 ετών και Ταλούλα, 26. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά από τον δεύτερο γάμο του, ηλικίας 8 και 5 ετών. Σύμφωνα με την μικρότερη κόρη των αστέρων του Χόλιγουντ, Ταλούλα, η οικογένεια του Μπρους Γουίλις αποφάσισε να απομονωθεί εδώ και 27 μέρες. Την ίδια ώρα, η Εμα Γουίλις φαίνεται πως παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό με τις δύο κόρες της, που έχει αποκτήσει με τον Μπρους Γουίλις, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Παραμένουν φίλοι

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την ημέρα που η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις πήραν διαζύγιο, ενώ ο ηθοποιός έφτιαξε ξανά τη ζωή του με τη 41χρονη Έμα κάποια χρόνια αργότερα. Ωστόσο, το ζευγάρι και γονείς τριών παιδιών κρατούν όλα αυτά τα χρόνια πολύ καλές σχέσεις. Η Ντέμι Μουρ ήταν μάλιστα καλεσμένη και στην ανανέωση των όρκων του γάμο του Μπρους Γουίλις με την Έμα, τον Μάρτιο του 2019.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More