Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Μπρίτζερτον: Σταμάτησαν τα γυρίσματα για δεύτερη φορά

Το Netflix σταμάτησε τα γυρίσματα για τη σεζόν 2 της δημοφιλούς σειράς Μπρίτζερτον για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα μετά από ένα ακόμα θετικό τεστ Covid.

Η παραγωγή της σειράς  έχει σταματήσει για άγνωστο χρονικό διάστημα καθώς το Netflix και οι παραγωγοί στο Shondaland καθορίζουν ένα χρονοδιάγραμμα για μια ασφαλή επιστροφή εν μέσω της μετάλλαξης Δέλτα του Κορωνοϊού που αυξάνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Netflix αρνήθηκε να σχολιάσει εάν ήταν κάποιος από το cast ή μέλος του συνεργείου που έχει προσβληθεί από τον ιό, αν και το αόριστο χρονικό διάστημα της διακοπής οδηγεί σε εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι ηθοποιός. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το άτομο είναι τώρα απομονωμένο.

Το γύρισμα για το Μπρίτζερτον σταμάτησε για 24 ώρες την περασμένη Πέμπτη, αφού ένα μέλος του συνεργείου βγήκε θετικό. Η παραγωγή ξεκίνησε ξανά, αλλά η μαγνητοσκόπηση έχει σταματήσει δυστυχώς πάλι.

Το Netflix πραγματοποιεί προληπτικά τεστ στη σειρά του και αυτό που συμβαίνει με το Μπρίτζερτον και τον Covid είναι μια υπενθύμιση ότι όλα τα τηλεοπτικά και τα κινηματογραφικά γυρίσματα πρέπει να παραμείνουν σε εγρήγορση. Ειδικά καθώς οι νέες παραλλαγές του ιού βρίσκουν ταχύτερους τρόπους εξάπλωσης στον πληθυσμό.

Η παραγωγή του Μπρίτζερτον που διαδραματίζεται στη Βικτωριανή εποχή γίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Shondaland μέσω της Household Pictures. Kαι χρησιμοποιεί μερικά από τα μεγαλύτερα αρχοντικά της χώρας για να διηγηθεί την ιστορία των μυθιστορημάτων της Julia Quinn.

Η σεζόν 1 η οποία βασίστηκε στο πρώτο βιβλίο της Quinn και επικεντρώθηκε στην ιστορία της Daphne, έκανε μεγάλη αίσθηση, καθώς την παρακολούθησαν 82 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο. Ενώ η σειρά προτάθηκε επίσης για 12 βραβεία Emmy.

ΠΗΓΗ: youfly.com

loading...