Μπετόν Αρμέ η ΠΟΜΕΝΣ! ΕΣΠΕ Θεσσαλονίκης: ”Ευχαριστούμε την ΠΟΜΕΝΣ και τους εκατοντάδες συναδέλφους μας”

10

Του Ηλία Προύφα

Μόνο διάσπαση δε διαφαίνεται στους κόλπους της ΠΟΜΕΝΣ, μετά την τελευταία ανακοίνωση της Ένωσης  Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, για τις αιτήσεις εξωδικαστικής καταβολής προς το Ν.Σ.Κ.

Το τελευταίο διάστημα και μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΠΕ Θεσσαλονίκης για μη συμμετοχή στην ημερίδα της συμπρωτεύουσας, είχαν δει το φως της δημοσιότητας, δημοσιεύματα που έκαναν λόγο, ακόμη και για ενδεχόμενη διάσπαση.

Κάτι τέτοιο μετά την τελευταία ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης, όχι μόνο δε διαφαίνεται, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, προχθές Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, όπου διεξήχθη το Γενικό Συμβούλιο, συζητήθηκαν όλα τα θέματα και τέθηκαν στο τραπέζι του διαλόγου οι όποιες ”παρεξηγήσεις”.

Αυτό που μάθαμε είναι ότι, τα στελέχη αναχώρησαν ενωμένα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕ Θεσσαλονίκης, την οποία παραθέτουμε αυτούσια, σύμφωνα με τη δική μας ερμηνεία, μόνο διασπαστική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η ΕΣΠΕ Θεσσαλονίκης βαδίζει δυνατά, συμμετέχοντας ως ένας κρίκος, που μαζί με τις υπόλοιπες Ενώσεις, αποτελεί την αλυσίδα που λέγεται ΠΟΜΕΝΣ και αυτή η ”χακί” συνδικαλιστική αλυσίδα, έχει βγει από καλό χυτήριο και είναι δύσκολο να σπάσει!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ:

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.