Μιλά για το ρόλο του στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα

29

Ο «Φώτης» εισβάλλει στη «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για το ρόλο του.

«Πρόκειται για έναν ρόλο πολυσύνθετο, για έναν άνθρωπο με διπλή ιδιότητα. Ενώ δείχνει ευγενικός, εξωστρεφής και, ως ιδιοκτήτης ταβέρνας, γλυκός και αγαπητός στον περίγυρο του,  στην πραγματικότητα κρύβει ένα σκοτεινό παρελθόν. Δεν έχει σκοτώσει, αλλά συνδέεται με τον υπόκοσμο, καθώς πουλούσε προστασία και “υπηρεσίες” σε μαγαζιά και σε όσους είχαν αρκετά χρήματα για να τον πληρώσουν. Είναι ένας άνθρωπος με βαριά σκιά, που στα νιάτα του ερωτεύτηκε την Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου), αλλά την εγκατέλειψε όταν εκείνη ήταν έγκυος.

Τώρα, εξαιτίας της επαφής που είχε με σκοτεινά κυκλώματα, βοηθά σε μια υπόθεση δολοφονίας, χωρίς να ξέρει όμως ότι στόχος είναι ό,τι πιο αγαπημένο θα μπορούσε να υπάρχει στη ζωή του. Μένει να δούμε στην πορεία αν ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει το κάρμα, να συναντήσει τη μοίρα του, και αν από θύτης θα μετατραπεί σε θύμα», λέει ο ηθοποιός στο Τηλέραμα.

Περί ευθύνης:

To greek-seires.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-seires.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.