Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μια νέα φιλία γεννιέται με τους …

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μια νέα φιλία θα δούμε να δημιουργείται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στον Ιάκωβο και την Μαρία, την μητέρα της Αθηνάς.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μια νέα φιλία γεννιέται με τους …

Οι δυο ήρωες θα έρθουν κοντά καθώς θα συνειδητοποιήσουν πως έχουν πολλά κοινά. Πως θα αντιδράσει η Αθηνά;

Η σχέση του Ιάκωβου και της Αθηνάς, όπως θα δούμε και στα προσεχή επεισόδια προχωράει με σταδιακούς ρυθμούς μεν, αλλά προχωράει. Η Αθηνά θέλει να γνωρίσει τον Ιάκωβο στην μητέρα της, Μαρία και έτσι θα του προτείνει να πάνε μια εκδρομή στην Αθήνα για λίγες και μέρες και πιο συγκεκριμένα στο Σούνιο, όπου κατοικεί η μητέρα της.

Η Μαρία, μόλις θα της το ανακοινώσει η Αθηνά θα πετάξει από την χαρά της καθώς θα δει την κόρη της ευτυχισμένη μετά από πολύ καιρό. Η ίδια θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κρατηθεί αυτή η σχέση, λέγοντας στον Ιάκωβο να πείσει την Αθηνά να κάνουν και το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να είναι πλέον επίσημα μαζί.

Ο Ιάκωβος δείχνει να συμφωνεί και της υπόσχεται πως θα κάνει μια σοβαρή κουβέντα με την Αθηνά, όσο αναφορά την σχέση τους. Η Αθηνά διαπιστώνει χαρούμενη το δέσιμο που αποκτά ο Ιάκωβος και η Μαρία στην σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς του έχει μιλήσει ανοιχτά και για το παρελθόν της μητέρας της αλλά και το δικό της με τον ίδιο να δείχνει πως το έχει αποδεχτεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.