ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52 (VIDEO)

0 14

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ 2ος Κυκλος

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52

Η Πιρίλ, που κάνει ότι μπορεί για πλησιάσει τον Ντορούκ και τη Νισάν, λέει στον Σαρπ ότι πρέπει να αποδεχτεί ότι η Μπαχάρ αγαπάει τον Αρίφ κι εκείνος γίνεται έξαλλος. Ωστόσο, καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι η Πιρίλ μπορεί να έχει δίκιο.

Η Σιρίν μαθαίνει από τους γονείς της ότι στο εξής θα νοικιάσουν το δωμάτιο της σε μία νέα κοπέλα και δε θέλει να το πιστέψει. Πώς θα αντιδράσει όταν ανακαλύψει ότι η κοπέλα αυτή είναι η Ιντίλ; Από την άλλη, ο Ενβέρ κρύβει από τη Χατιτζέ ότι εργάζεται στο μανάβικο και ότι η δουλειά του είναι πολύ κοπιαστική.

Μυστικό κρατάει και η Τζεϊντά από τον Εμρέ ότι ο Αρντά είναι δικός της γιος – του λέει ότι είναι της αδερφής της -, ενώ εκείνος της εξολογείται τι συμβαίνει με τη γυναίκα του και τι είναι αυτό που τον κάνει να συμπαθεί πολύ την Μπαχάρ.

Η Μπαχάρ αποφασίζει να πάρει τα παιδιά και να φύγει από το σπίτι κρυφά από τον Σαρπ. Συνεννοείται με τον Αρίφ και το σχέδιο απόδρασης στήνεται. Το ίδιο βράδυ η Μπαχάρ και τα παιδιά βγαίνουν κρυφά από το σπίτι και συναντάνε τον Αρίφ…

Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1ου ΚΥΚΛΟΥ ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

47 ΕΔΩ

48 ΕΔΩ

49 ΕΔΩ

50 ΕΔΩ

51 ΕΔΩ

53-54 ΕΔΩ

55-56 ΕΔΩ

57-58 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Μια Ζωη – Kadin

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.