Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΜΙΑ ΖΩΗ: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 18/8

0 10

Η Μπαχάρ αποκαμωμένη από όσα περνάει αποκοιμιέται ένα απόγευμα παραπάνω από το συνηθισμένο. Όταν ξυπνάει έχει να αντιμετωπίσει δύο μεγάλες δοκιμασίες: ένα νυφικό που της έστειλε δώρο ο Νεζίρ, αλλά και τα τρομοκρατημένα παιδιά της, που πιστεύουν ότι η μητέρα τους έχει αρρωστήσει ξανά και κινδυνεύει η ζωή της. Τις έντονα συγκινητικές στιγμές που ακολουθούν τις παρακολουθεί με ενδιαφέρον ο Νεζίρ!

 

Η Ιντίλ δεν καταφέρνει να πείσει τον Εμρέ για το φριχτό χαρακτήρα της Σιρίν, όμως, κρυφακούει τον Ενβέρ όταν εκείνος αποκαλύπτει το μυστικό της Τζεϊντά στη Χατιτζέ. Αλήθεια, πως θα αντιδράσει η Χατιτζέ όταν μάθει τι συνδέει τον Εμρέ με την Τζεϊντά;

Την επόμενη μέρα, η Κισμέτ βρίσκεται να προσπαθεί να καθησυχάσει τον Ενβέρ και τη Χατιτζέ που ανησυχούν για την τύχη της Μπαχάρ, του Σαρπ και των παιδιών.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την αποχώρησή τους από το γραφείο της η δικηγόρος δέχεται μια απροσδόκητη βίντεοκλήση: είναι ο Σαρπ που της αποκαλύπτει που βρίσκονται.

Γιατί, όμως, όταν η Κισμέτ στέλνει στην έπαυλη του Νεζίρ την αστυνομία δε βρίσκεται κανένας πια εκεί;

 

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More