Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μια επική φάρσα με πολύ γέλιο στην ακαδημία! (Vid)

Νέες εξελίξεις και αποκαλύψεις μας περιμένουν καθημερινά στα επεισόδια του House of fame.
Καθημερινά μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα για τους σπουδαστές της ακαδημίας. Οι ίδιοι μας αποκαλύπτουν πτυχές του χαρακτήρα τους μέσα από διάφορες στιγμές τους στο σπίτι του House of fame.

Αλλά εκτός από τα μαθήματα, και τα live έχουμε και ορισμένες αστείες στιγμές, σαν και αυτή με την φάρσα στον Γιώργος Σπετσιώτη.

Πιο συγκεκριμένα την ακαδημία είχε επισκεφτεί ο πατέρας της Κωνσταντίνας Μπιζιντή για να την δει μετά από αρκετό καιρό.

Μια επική φάρσα με πολύ γέλιο

Οι σπουδαστές λοιπόν είχαν την ιδέα να πουν στον πατέρα της Κόνη να το παίξει άγριο με τον Γιώργο επειδή έχει έρθει κοντά στην κόρη του.

Στην συνέχεια ο Άρης Βανταράκης πήγε να ειδοποιήσει τον Γιώργο ότι ο πατέρας της Κόνη είχε έρθει με άγριες διαθέσεις για αυτόν επειδή είναι κοντά στην κόρη του.

Μόλις έκανε την εμφάνιση του ο πατέρας της Κόνη έπαιξε τον ρόλο του κανονικά και προσπάθησε να ορμήσει στον Γιώργο και η Κόνη με τον Γιάννη προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον πατέρα της.

Το τι γέλιο έπεσε δεν περιγράφεται.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.