Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μητσοτάκης: Δεν χωρούν αυτοκρατορικά οράματα τον 21ο αιώνα

Σημειώσε ότι είναι λάθος κάποιοι να δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη της χώρας τους ανακαλύπτοντας εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.

Όποιος παραβιάζει τα σύνορα τελικά τιμωρείται, δεν χωρούν αυτοκρατορικά οράματα τον 21ο αιώνα, δεν έχουν θέση επίδοξοι τοπικοί ταραχοποιοί, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας νέο μήνυμα προς την Άγκυρα από την τελετή ονοματοδοσίας της νέας πυραυλακάτου του Πολεμικού Ναυτικού «Υποπλοίαρχος Βλαχάκος».

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι τα προβλήματα λύνονται ειρηνικά με γνώμονα το διεθνές δίκαιο, αυτό απαιτούν λαοί.

Σημειώσε επίσης ότι είναι λάθος κάποιοι να δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη της χώρας τους ανακαλύπτοντας εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης, καρδιά των οποίων είναι οι άνθρωποι που τιμούν την στολή και το εθνόσημο.

Πυραυλάκατος

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι κανείς δεν πρέπει να προεξοφλεί πώς η Ελλάδα θα οργανώσει τον αμυντικό σχεδιασμό της, ούτε πώς θα χρησιμοποιήσει τα όπλα της.

Πρόσθεσε ότι η βασική αρχή πο διέπει την καθημερινότητα των ενόπλων δυνάμεων είναι η άγρυπνη ετοιμότητα, που αποτελεί και ηχηρή απάντηση «στα μεγάλα λόγια κάποιων άλλων».

«Ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα σαν ευγνωμονεί, γι’ αυτό και κλείνουν τα αυτιά στα πυροτεχνήματα και τις απειλές, ακούγοντας μόνο τη φωνή της Δικαιοσύνης και της Ιστορίας» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: skai.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.