Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μητέρα Κωνσταντίνου Εμμανουήλ: “Θύμωσα πολύ όταν είδα σχεδόν τους παίκτες να λένε στο παιδί μου να φύγει από το Survivor”

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης.

Το πρωί της Πέμπτης η μητέρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, Ηρώ, μίλησε στην εκπομπή “Love it” για την αποχώρηση του γιου της και την πορεία του στο ριάλιτι.

Όσα δήλωσε η μητέρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την αποχώρηση του από το Survivor
«Είμαι λίγο φορτισμένη από χθες και τώρα που παρακολουθούσα την αποχώρηση, γιατί το περίμενα. Ο Κωνσταντίνος μπορεί να είναι εκρηκτικός για 5 λεπτά το πολύ, διότι μετά αμέσως δεν κρατάει κακίες. Είμαι πολύ περήφανη για τον Κωνσταντίνο, τα έχει καταφέρει όλα μόνος του. Θύμωσα πολύ την βραδιά που είδα σχεδόν όλους τους παίκτες να λένε στο παιδί μου να φύγει από το παιχνίδι. Ήμουν μαζί με τον πατέρα του όταν τον είδα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω και τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά το ομαδικό με στεναχώρησε πολύ.

Δεν μου φάνηκε κάτι υπερβολικό από αυτά που έκανε ο Κωνσταντίνος, γιατί ξέρω με ποιον τρόπο τα έλεγε, πώς τα έλεγε και δεν τον παρεξηγούσα. Άλλωστε δεν τα έλεγε μόνο ο Κωνσταντίνος αυτά. Παρακολουθώ την κάθε λεπτομέρεια και με παραξενεύουν πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω ότι είναι μια στρατηγική», είπε μεταξύ άλλων η κυρία Ηρώ.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η μητέρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.