Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46, 47, 48 – 2ος Κύκλος

8

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46, 47, 48

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:45 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46, 47, 48 – 2ος Κύκλος

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μην ψαρώνεις είδαμε πως:
Ο Απρίλης φέρνει καινούργια ξεκινήματα για όλους! Η συγκατοίκηση του Μανώλη και της Σάντυς στο Κερατσίνι ξεκινάει ένα ντόμινο μετακομίσεων που κάνει συγκάτοικους τη Ρόζα με τον Μπίλυ και τον Κωνσταντίνο με την Τάνια. Η Στέλλα που μαθαίνει τελευταία τις εξελίξεις γίνεται έξαλλη και περνάει στην αντεπίθεση, ενώ η Νενέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το νεαρό Νικηφόρο. Η Τίνα αρχίζει να καλοβλέπει τον Ζαγανιάρη για γαμπρό και πατέρα των παιδιών της, αλλά και ο Μπίλυ δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να γίνει υπόδειγμα συντρόφου για τη Ρόζα. Τέλος, η Τάνια, για να τιμήσει το έθιμο της πρωταπριλιάς, λέει στον Λεωνίδα ένα αθώο ψέμα για τον Κωσταντίνο και τους κάνει όλους μαλλιά κουβάρια.

Μην Ψαρώνεις Επεισόδιο 46

Μία τυπική μέρα στο Αραποσταθέϊκο είναι η απόλυτη πρόκληση για την Σάντυ που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην καινούργια της ζωή. Πράγμα που όπως θα διαπιστώσει δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο! Στο μεταξύ ο Μανώλης ζητάει τη βοήθεια του Θανάση για να αντιμετωπίσει τις παράλογες απαιτήσεις της Στέλλας, που έχει φτάσει και τον συγκάτοικό της τον Πέτρο στα όριά του. Η Τίνα τσακώνεται άσχημα με τον Ζαγανιάρη και ο Λεωνίδας με την Τάνια φαίνεται να μην έχουν καμία ελπίδα πια να τα ξαναβρούν. Η φιλία που γεννιέται μεταξύ του Κωνσταντίνου και του Μπίλυ φρικάρει εντελώς τη Ρόζα. Μέσα σε όλα αυτά, ο Κοσμάς φτάνει πολύ κοντά στα ίχνη του νεαρού απατεώνα που έχει καταγοητεύσει τη Νενέλα.

Μην Ψαρώνεις Επεισόδιο 47

Η συγκατοίκηση στο Κερατσίνι προχωράει μετ’ εμποδίων, τα περισσότερα από τα οποία τα φέρνει ο Κάρολος, που δεν μπορεί να χωνέψει εύκολα την αλλαγή. H Σάντυ αισθάνεται άβολα με την οικειότητα που της δείχνει ο Μανώλης μπροστά στα παιδιά, αλλά το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να μην το βάλει κάτω στις δυσκολίες! Ο Μπίλυ κι ο Κωνσταντίνος αρχίζουν τη συνεργασία τους μέσα στο σπίτι, πράγμα που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τη Ρόζα, ενώ ο Λεωνίδας κάνει το επόμενο βήμα με την Φαίη προς μεγάλη απογοήτευση της Τάνιας. Η Νενέλα πέφτει για τα καλά στα δίχτυα του απατεώνα Νικηφόρου κι ενώ ο Πέτρος προσπαθεί να ξεπεράσει τον έρωτά του για τη Στέλλα, ο Ζαγανιάρης κάνει πρόταση γάμου στην Τίνα.

Μην Ψαρώνεις Επεισόδιο 48

Παρά τον έρωτα και τις προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, τα πρώτα σύννεφα στη συγκατοίκηση του Μανώλη και της Σάντυ δεν αργούν να φανούν. Σ’ αυτό βάζουν το χεράκι τους η Στέλλα και η Νενέλα που δε χάνουν ευκαιρία να ανακατευτούν στη ζωή του ζευγαριού. Η όλο και πιο στενή φιλία του Μπίλυ με τον Κωνσταντίνο εκνευρίζει τη Ρόζα, ο Λεωνίδας απατάει τη Φαίη με την Τάνια και ο Πέτρος βρίσκει το θάρρος να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Στέλλα. Ο Κοσμάς αποφασίζει να κάνει έκπληξη στη Νενέλα μόνο και μόνο για να ανακαλύψει πως ο ίδιος απατεώνας που του έφαγε τις οικονομίες μιας ζωής, έχει τώρα προσεγγίσει την αγαπημένη του…

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More