Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2019 από τον Κώστα Λεφάκη

0 49

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο που έρχεται από τον κορυφαίο Έλληνα αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

Ο πιο σημαντικός μήνας του 2019 είναι εδώ, έτοιμος να δοκιμάσει τις αντοχές μας, να μας δώσει σημαντικά μαθήματα, να καθαρίσει το τοπίο γύρω μας, δίνοντας μας την ώθηση για να μπορέσουμε να κάνουμε στην συνέχεια νέα, σημαντικά ξεκινήματα.

Τον Ιούλιο έχουμε δύο σημαντικές Εκλείψεις στον Άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, δοκιμάζονται οι «βάσεις» μας, αλλάζουν συναισθήματα, στόχοι, προοπτικές, με έναν χαρακτήρα όμως κάπως πιο επεισοδιακό. Ο Ανάδρομος Ερμής από το Λέοντα, μαζί με τον Άρη από την ίδια θέση και σε δυσαρμονία με τον Ουρανό, επιφυλάσσουν και ανατροπές, αλλαγές, που θα αιφνιδιάσουν!

Μέσα σε όλο αυτό το έντονο σκηνικό του Ιουλίου, θα δοθούν και σημαντικές ευκαιρίες, αυτές πρέπει να φροντίσουμε να διακρίνουμε και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο!

 

Κριός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

O μήνας των εκλείψεων αναστατώνει προσωρινά το πρόγραμμα του Καλοκαιριού σας, επιβάλλοντας νέες ασχολίες στην καθημερινότητά σας. Η ανυπομονησία και η αντίληψή σας, βρίσκουν αντίσταση από τα γεγονότα που επηρεάζουν το περιβάλλον σας. Η έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο στις 2 καθυστερεί τις εξελίξεις σε θέματα προόδου, καριέρας, δουλειάς και σχέσεων, ουσιαστικών, προσωπικών και ειδικών. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 16 στον Αιγόκερω. Προσοχή στις δηλώσεις, στις επιθυμίες και στις προσμονές ειδικών περιπτώσεων και εξελίξεων σε ευαίσθητα θέματα. Το δεύτερο μισό του μήνα προβλέπεται πιο ευχάριστο και πιο ενθαρρυντικό για εσάς, επομένως, φυλάξτε δυνάμεις για τότε. Η επιλογή της κατάλληλης στιγμής για τις επιδιώξεις σας, θα είναι πολύ βοηθητική για εσάς.

Ταύρος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Φροντίστε να αποφύγετε ρήξεις με το στενό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι φιλοδοξίες σας θα δεχτούν πλήγματα το πρώτο μισό του μήνα καθώς πρόκειται για διάστημα εκλείψεων και αναστατώσεων. Η έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο επηρεάζει θέματα της οικογένειας, των ισορροπιών που επικρατούν εκεί και της θέσης σας στη δομή της. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 16 στον Αιγόκερω. Εδώ τα γεγονότα μπορεί να σας οδηγήσουν σε αναθεώρηση αποφάσεων, να σας επηρεάσουν οικονομικά και να σας εμποδίσουν να εξελίξετε μια ικανότητα ή ένα ταλέντο σας, αλλά προσωρινά. Το δεύτερο μισό του μήνα σας θέλει πιο ευέλικτους και διαλλακτικούς και να ασχολείστε με την μελλοντική σας εξέλιξη, είτε σε θέματα σταδιοδρομίας, είτε σε κάποια ιδιαίτερη σχέση σας. Αποφύγετε όμως να αντιπαρατεθείτε στους πολλούς και στο ρεύμα της εποχής.

 

Δίδυμος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας έχει πολλές προκλήσεις για εσάς. Οπλιστείτε με υπομονή, σχέδιο, εργατικότητα και εναλλακτικές λύσεις σε οτιδήποτε επηρεάζει τις εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν. Το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή καθώς η πρώτη έκλειψη είναι ηλιακή στις 2 και συμβαίνει στον Καρκίνο. Επηρεάζονται τα οικονομικά σας, με πολλές ευαίσθητες καμπές και υποχρεώσεις που πρέπει να τηρηθούν. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 16 στο ζώδιο του Αιγόκερω. Κρατήστε τα κεκτημένα σας, οργανώστε καλύτερα τις διακοπές σας, ή αν μπορείτε, μεταθέστε τις για αργότερα, καθώς όλα είναι ρευστά γύρω σας και πολλά μπορούν να μην γίνουν έτσι όπως τα περιμένετε. Το δεύτερο μισό του μήνα είστε απαλλαγμένοι από φόβους, περιβάλλεστε από ευχάριστους ανθρώπους και επιστρέφετε στην αισιοδοξία για να περάσετε ένα ευχάριστο και ιδιαίτερο Καλοκαίρι.

Καρκίνος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια που θα έχετε να περάσετε δυσκολίες τον Ιούλιο, καθώς για δεύτερο Καλοκαίρι πραγματοποιούνται τον μήνα αυτόν εκλείψεις σε καίρια σημεία του ωροσκοπίου σας. Ειδικά εσείς πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, στις συναισθηματικές σας παρορμήσεις και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Κινηθείτε με πρόνοια, αποφύγετε να πιέσετε εκείνους που συμβιώνετε, ή συνεργάζεστε μαζί τους, όσο και αν νιώθετε λίγο παραμελημένοι, ή αδικημένοι. Δεχτείτε τα γεγονότα με ψυχραιμία, αλλά χωρίς απαισιόδοξες σκέψεις. Δεν είναι απίθανο, κάποιος άνθρωπος να φύγει από τη ζωή σας. Προσαρμοστείτε σε συνθήκες που θα επικρατήσουν και φανείτε υπομονετικοί καθώς η διάρκειά τους δεν θα είναι μεγάλη. Ο Άρης περνώντας στον Λέοντα θα ενισχύσει, όσο είναι δυνατόν, τις πρακτικές, ασφαλιστικές σας δικλείδες. Κάτι επίσης που θα σας βοηθήσει είναι το οικονομικό, ή εξυπηρετήσεις γύρω από αυτόν τον τομέα.

 

Λέων Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Νέες δυσκολίες για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα φέρνει ο Ιούλιος με τις εκλείψεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκειά του. Θα παρατηρηθεί στασιμότητα ή αντιξοότητες στο εργασιακό περιβάλλον, δεν θα λείψουν εμπόδια στην προώθηση των επιδιώξεών σας και κάποιοι θα καταληφθείτε αναίτια από κακά προαισθήματα. Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε ξεκίνημα και αν είστε υποχρεωμένοι από τις συνθήκες να πάρετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, διαλέξτε ένα ήρεμο και ασφαλές μέρος για να ξεκουραστείτε. Έτσι και αλλιώς η περίοδος αυτή δεν ευνοεί επιτυχίες και κέρδη, ούτε έρωτες και απολαύσεις. Ωστόσο , αγωνιστείτε για να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα και βρείτε τον τρόπο να μην εξοργίζεστε όταν οι άλλοι σας εκνευρίζουν. Το πέρασμα του Άρη από το ζώδιό σας, τώρα, μπορεί να σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς, αλλά άλλο τόσο και ευάλωτους στις εξωτερικές επιρροές που θα δεχτείτε.

Παρθένος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι εκλείψεις του Ιουλίου, για δεύτερο Καλοκαίρι εφέτος, θα σημάνουν για εσάς, δυσάρεστα περιστατικά με ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, ή πιθανόν προβλήματα άλλων που θα αποτελέσουν βασική αιτία δικής σας στεναχώριας. Φανείτε διαλλακτικοί με συνεργάτες, γείτονες και συγγενείς! Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας! Αποφύγετε παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τρίτους, ενώ παραμείνετε ψύχραιμοι αν σας αιφνιδιάσει ένα απροσδόκητο γεγονός στην οικογένεια, ή στο κοινωνικό περιβάλλον. Η κατάσταση στα αισθηματικά σας παραμένει μεταβατική και ασαφής. Τελικά ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ακατάλληλος για ψυχαγωγία, για επαγγελματικά ξεκινήματα και για οικονομικές συναλλαγές.

Ζυγός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Σαν παρορμητικό ζώδιο, έχετε και εσείς μπροστά σας έναν επεισοδιακό και αρκετά ατυχηματικό Ιούλιο. Οι εκλείψεις του μήνα αυτού επηρεάζουν τον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής και δράσης. Λίγο ή πολύ θα δοκιμαστείτε σε ότι νιώθετε ιδιοκτησία σας και σε ότι αγαπάτε. Πάνω από όλα θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας, την ασφάλειά σας και τη σωστή ή οργανωμένη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και κάθε είδους μετακίνηση. Ειδικά στον οικογενειακό χώρο, τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν θα σας προβληματίσουν σε βάθος. Ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε κάποιες αλήθειες, πικρές ή όχι και να πάρετε καινούρια θέση και στάση απέναντι σε βασικούς τομείς της ίδιας σας της ζωής. Σύντομες ψυχαγωγίες ή μετακινήσεις δεν σας απαγορεύονται αλλά η επιτυχία τους θα κριθεί από το πόσο λογικά και πρακτικά θα τις λειτουργήσετε.

Οι εκλείψεις του Ιουλίου γίνονται αιτία να αναστατωθεί το όλο πρόγραμμα που έχετε γι αυτόν τον μήνα. Κυρίως θα επηρεάσουν μετακινήσεις, αποφάσεις, έκφραση και επικοινωνία. Ο Άρης στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα σας επιστρατεύσει υποχρεωτικά στον επαγγελματικό χώρο. Εμπόδια θα παρουσιαστούν για λίγο στην εξέλιξη συμφωνιών και συζητήσεων, οικονομικού, ή επαγγελματικού χαρακτήρα. Σύντομα όμως, οι δυσκολίες θα περάσουν και όλα θα μπουν σε ένα κανονικό ρυθμό. Σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη που θα φέρουν δυσάρεστες συνέπειες αργότερα. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε αισθηματικές εκκρεμότητες, να αποδεχτείτε μια πικρή αλήθεια προκειμένου η συνέχεια της πορείας σας να είναι απαλλαγμένη από χρεωστικές εκκρεμότητες.

 

Τοξότης Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Η ψυχική σας κατάσταση δεν προβλέπεται σπουδαία κατά τη διάρκεια του φετινού Ιουλίου. Αφορμή για αυτό είναι οι δύο εκλείψεις που συμβαίνουν, με συνέπεια να κάνετε λάθη που θα έχουν αντίκτυπο κυρίως στον οικονομικό τομέα, ο οποίος συνεχίζει να είναι αρκετά συρικνωμένος. Παρόλο που θέλετε να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και παρά τις μικρές ευκαιρίες που δεν θα λείψουν, το κλίμα που θα επικρατήσει θα σας διατηρήσει στρατευμένους σε καθήκοντα και σε διαχείριση ευθυνών. Βέβαια ο Άρης στον Λέοντα βοηθά αρκετά την υλοποίηση ενός σκοπού, την επιτυχία ενός στόχου και την πραγματοποίηση ενός ενδιαφέροντος ταξιδιού. Κερδίζοντας όμως εδώ, χάνετε κάπου αλλού κάτι άλλο. Σταθμίστε λοιπόν τις καταστάσεις και επιλέξτε ανάλογα!

Αιγόκερως Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Ιούλιος για ακόμα μια χρονιά θα είναι δύσκολος μήνας για τους περισσότερους από εσάς. Το επίκεντρό του οριοθετείται στις προσωπικές και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά ωστόσο διαφαίνεται καλύτερο κλίμα και αρκετές διευκολύνσεις. Οι πιο ευαίσθητοι όμως από εσάς θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά στον αισθηματικό τομέα και αυτό γίνεται για να αποδεχτείτε τις αλήθειες που επικρατούν από καιρό και να πάρετε μια καινούρια θέση. Μια καλή ιδέα είναι να οργανώσετε από τώρα τις διακοπές σας για το τέλος του μήνα, ή για τον επόμενο. Προσπαθήστε να μην είστε απρόσεκτοι με ανθρώπους που κινούνται γύρω σας και δεν θεωρούνται εύκολοι στον χαρακτήρα. Δείξτε επίσης περισσότερη κατανόηση στα προβλήματα ενός ανθρώπου που αγαπάτε. Τέλος κάποιος φίλος ή συνεργάτης μπορεί να αποδειχτεί ανάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Υδροχόος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι εκλείψεις του Ιουλίου στη δική σας περίπτωση μπορεί να σημαίνουν μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση για λόγους επαγγελματικούς και δευτερευόντως υγείας. ΓΙ αυτό προσπαθήστε έγκαιρα να προνοήσετε κάθε πιθανή κακοτοπιά ή δυσκολία, ώστε τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν στην πορεία του μήνα να μην θίξουν άμεσα τα συμφέροντά σας. Απαιτείται οργανωμένο πρόγραμμα δουλειάς και κινήσεων το οποίο να εμπεριέχει και αρκετή ξεκούραση. Αποφύγετε οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και φανείτε προνοητικοί πριν από κάθε σημαντικό σας εγχείρημα. Ο έρωτας θα σας προκαλέσει αλλά προσέξτε τον τρόπο που θα τον αξιοποιήσετε. Τέλος αποφύγετε κάθε είδους αντιθέσεις και υπερβολές και μην ξεχνάτε ότι το διάστημα αυτό είναι περισσότερο κατάλληλο για αποστασιοποίηση και περισυλλογή.

Ιχθύς Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Στη γενικότερα μεταβατική εποχή που διανύουμε, ο Ιούλιος έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας περισσότερο ψυχολογικά, παρά ουσιαστικά. Οι εκλείψεις που θα συμβούν θα φέρουν καινούριες αναταραχές στις προσωπικές σας σχέσεις, ένα έκτακτο περιστατικό στον οικογενειακό χώρο και ένα πρόβλημα στην ιδιοκτησία. Δεν θα λείψουν διαφωνίες στα αισθηματικά σας, δεν σας συμφέρει η αντιπαράθεση. Αν δεν αντέχετε τη διάλυση μιας σχέσης, φροντίστε να μην εξωθήσετε τα κακώς κείμενά της στα άκρα και επίσης, μην επιμένετε σε κάτι ανέφικτο ή δύσκολο στην πραγματοποίησή του. Φροντίστε επίσης την ασφάλεια των δικών σας ανθρώπων αλλά και των κεκτημένων σας. Ελέγχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας, περιορίστε τα έξοδά σας και διαλέξτε ένα πιο απλό και ανέξοδο τρόπο ξεκούρασης ή διακοπών.

Πηγή: .athensmagazine.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More