Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΜΕΛΙSSES and Friends: Τρία τελευταία parties με Τάμτα και Παπαρίζου – Ράδιο Πόλις 99,4

ΜΕΛΙSSES and Friends: Τρία τελευταία parties στο θέατρο «Άλσος» – Special guests: Τάμτα & Toquel (15/10) – Έλενα Παπαρίζου (16 & 17/10)

Οι ΜΕΛISSES έρχονται για τρία τελευταία live parties στο θέατρο «Άλσος» με μοναδικούς special guests.

Το no1 συγκρότημα υποδέχεται μουσικά το φθινόπωρο και αποχαιρετά το «Άλσος», όπου έκανε αλεπάλληλες sold out συναυλίες όλο το καλοκαίρι, έχοντας στο πλευρό του την Τάμτα και τον Toquel την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και την Έλενα Παπαρίζου το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερα από 1.200 live στα 12 χρόνια τους, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο.

Το αγαπημένο συγκρότημα, που έχει κατακτήσει το airplay chart με δεκατρία τραγούδια στο top10, εφτά από τα οποία στο no1 για περισσότερες από 70 εβδομάδες, καθώς και το YouTube όπου μετρά πάνω από 310.000.000 views, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του, όπως «Το Κύμα», «Έλεγες», «Γιατί», «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», «Δεν Έχω Ιδέα», «Είμαι Αλλού», «Το Κρυφτό» και «Ένα Λεπτό», αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Συνεχίζοντας τις on stage συμπράξεις, οι ΜΕΛΙSSES, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες απ’ όλα τα είδη της μουσικής, θα χαρίσουν ανεπανάληπτα ντουέτα με την Τάμτα, τον Toquel και την Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα, οι ξεχωριστές συνεργασίες τους αποτυπώθηκαν προ μηνών και δισκογραφικά, στο album «ΜΕΛΙSSES Duets», που κυκλοφορεί από την Panik Records και περιλαμβάνει 24 ντουέτα με 11 σημαντικούς τραγουδιστές από όλο τα φάσμα της μουσικής, από rap και pop μέχρι λαϊκό και δημοτικό.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.