Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μελίς Σεζέν: Πόσα λεφτά παίρνει η πρωταγωνίστρια “Ντερίν” από την σειρά Άπιστος

Η σειρά Άπιστος του ΣΚΑΙ φαίνεται πως έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και όλο και περισσότεροι καθημερινά αναζητούν πράγματα για την ζωή των πρωταγωνιστών. Μια από αυτούς που απασχολούν ιδιαίτερα είναι και η Μελίς Σεζέν, που ενσαρκώνει την Ντερίν.

Η Ντερίν είναι 24 ετών και πολύ ερωτευμένη με τον Βολκάν. Εκείνος της υπόσχεται πως θα χωρίσει και πως θα μείνουν μαζί, ως το τέλος. Τα όνειρά της γκρεμίζονται, όταν η Ασιγιά εκδικείται το παράνομο αυτό ζευγάρι με τον χειρότερο τρόπο…

Ποια είναι η Μελίς Σεζέν

Η Μελίς Σεζέν γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου το 1997, στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής που κυκλοφορεί, η νεαρή ηθοποιός έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, καθώς η μητέρα της είναι από εκεί. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Media and Visual Arts, ενώ έκανε και σπουδές υποκριτικής. Το 2016 έπαιξε στη σειρά Hayat Bazen Tatlidir, ενώ το 2022 ήταν κριτής στο Masked Singer.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Ο Άπιστος θα τα βρίσκεις εδώ.

Όπως δήλωσε η ίδια για τον ρόλο της σε τουρκικό τύπο: «Στην αρχή είχα πολύ έντονες αντιδράσεις, μισούσαν την Ντερίν. Υπήρχαν σχόλια που μιλούσαν απευθείας στην Ντερίν, προσβάλλοντάς τη. Μερικές φορές μπέρδευαν ακόμη και μένα με την Ντερίν. Καθώς προχωρούσαν τα επεισόδια, έλαβα μηνύματα από πολλές γυναίκες που είπαν ότι καταλάβαιναν την ηρωίδα, γιατί βρίσκονταν στην ίδια θέση με εκείνη.

Φυσικά, χρειάζεται θάρρος για να το πεις αυτό, οι άνθρωποι συνήθως δε θέλουν να το εκφράσουν, ακόμα κι αν βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Γνωρίζοντας καλύτερα την Ντερίν στη σειρά Άπιστος, χάρηκα πολύ που την κατάλαβαν».

Η αμοιβή της από την σειρά

Σε αντίθεση με την Τζανσού Ντερέ (Ασιγιά) που ήταν από τους πιο καλοπληρωμένους του καστ η Μελίς πληρωνόταν για κάθε επεισόδιο 2.500 ευρώ, συνολικά για τα 60 επεισόδια πήρε 150.000 ευρώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Ο Άπιστος Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Ο Άπιστος

The post Μελίς Σεζέν: Πόσα λεφτά παίρνει η πρωταγωνίστρια “Ντερίν” από την σειρά Άπιστος first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.