Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μελέτης και Ακύλας στα μαχαίρια

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια σχέση ή αλλιώς μια δυνατή φιλία με πολλά συμφέροντα από πίσω όπως όλα δείχνουν θα φτάσει στο τέλος της και αν όχι στο τέλος το μόνο σίγουρο είναι πως θα δοκιμαστεί αρκετά. Ο λόγος φυσικά για τον Μελέτη και τον Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες οι οποίοι θα περάσουν μια πολύ σοβαρή κρίση στην φιλία τους. Ποιος θα είναι ο λόγος;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μελέτης και Ακύλας στα μαχαίρια

Οι επόμενες κινήσεις του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες θα θεωρηθούν εγκληματικές καθώς ο αδίστακτος και σκληρός άνδρας θα τα παίξει όλα για όλα. Ο ίδιος θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα και θα ζητήσει να βγει από την μέση ο Κωνσταντής. Κάτι που όσοι παρακολουθούν την σειρά, το περίμεναν καθώς η παράνομη σχέση της γυναίκας του με τον γιο των Σεβαστών βγήκε στην φόρα και το κόστος από ότι φαίνεται θα είναι μεγάλο.

Ο Μελέτης βλέποντας τον Κωνσταντή να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο δίνει το τελειωτικό χτύπημα στον Ακύλα. Ο ίδιος, του δίνει τελεσίγραφο πως άμα προκαλέσει και άλλο κακό σε δικούς του ανθρώπους θα τον βρει απέναντί του. Θα είναι ίσως και η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Μελέτη να μιλάει με αυτό τον τρόπο στον Ακύλα. Οι σχέσεις των δυο ηρώων, του Ακύλα και του Μελέτη, θα ψυχραθούν για ένα διάστημα καθώς δεν είναι και λίγα αυτά που θα συμβούν μεταξύ τους.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.