Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μαύρο Ρόδο: Αυτή είναι η κοινή σκηνή Κακούρη και Διδασκάλου στη σειρά

Η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκαν ξανά μαζί, δίπλα δίπλα, στα backstage του “Μαύρου Ρόδου”. Οι δυο αγαπημένοι μας ηθοποιοί μίλησαν για τη σειρά του MEGA, για όσα θα δούμε, καθώς και για τα γυρίσματα, στα οποία εμφανίστηκαν αρκετά… διαφορετικοί!

Ο Λεωνίδας Κακούρης, χωμένος στη νύχτα.. Η Κατερίνα Διδασκάλου, αφιερωμένη στο Θεό. Δύο άνθρωποι διαφορετικοί που καθορίζουν την ιστορία των υπολοίπων πρωταγωνιστών.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Θα βρεθούν οι δύο μοναδικοί αυτοί πρωταγωνιστές σε κοινή σκηνή; Τι δήλωσαν για τα επεισόδια, αλλά και για την υπέροχη συνεργασία τους;

Η κοινή σκηνή στη σειρά
Οι ηθοποιοί μίλησαν για όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο, με την Κατερίνα Διδασκάλου να επισημαίνει:

«Ξεκινάει με το μοναστήρι, σε μια βροχερή νύχτα στο μοναστήρι, όπου η ηγουμένη δέχεται την επίσκεψη της νεαρής δόκιμης. Είναι οι μέρες λίγο πριν την χειροτονία της και αναρωτιέται για τη ζωή της, θυμάται την παιδική της ηλικία»…

Ο Λεωνίδας Κακούρης συμπληρώνει:

«Η σειρά θα μας συστήσει σιγά σιγά τους ήρωες. Κάνει ένα πέρασμα από τα περισσότερα σπίτια των πρωταγωνιστών. Θα δούμε τους κατοίκους του χωριού, αλλά και τους ανθρώπους της νύχτας».

Η μικρή Ελισάβετ είναι στο μοναστήρι από πολύ μικρή ηλικία. Η ηγουμένη Φιλαρέτη μπήκε στα 38 της χρόνια και χάρη στην μόρφωσή της, την καλοσύνη της και την βαθιά της πίστη, κατάφερε να γίνει ηγουμένη. Θα μάθουμε τι την οδήγησε στο μοναστήρι, μέσα από flashbacks.

Ο Θέμης είναι από έναν άλλον κόσμο, ένας άνθρωπος περίεργος, χωμένος στη νύχτα. Η συνάντησή του με την Ηγουμένη θα είναι εκρηκτική! Η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Λεωνίδας Κακούρης ανέφεραν πως η κοινή σκηνή τους στο Μαύρο Ρόδο ήταν αρκετά αστεία.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κακούρης ήθελε να την φωνάξει “γερόντισσα”, αλλά αυτό δεν ταιριάζει στον Θέμη. Ο λόγος που ένας άνθρωπος της νύχτας θα επισκεφτεί το μοναστήρι, δεν είναι άλλος από τον γιο του.

Ο νεαρός Πέτρος, ερωτευμένος με την μοναχή Ελισάβετ, τα έχει εγκαταλείψει όλα και συχνάζει στο μοναστήρι. Ο Θέμης (Λεωνίδας Κακούρης), εξοργισμένος, θα μπουκάρει μέσα στο μοναστήρι, θα αντικρίσει την Ηγουμένη (Κατερίνα Διδασκάλου) και θα φωνάξει:

«Ποιος κάνει κουμάντο εδώ μέσα»;

Απολαύστε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

The post Μαύρο Ρόδο: Αυτή είναι η κοινή σκηνή Κακούρη και Διδασκάλου στη σειρά first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.