Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μαρία Πρωτόπαππα: «Δε θα συμμετέχω στο Νησί, συνεχίζω στο Σασμό» Δείτε όμως γιατί; (video)

Η Μαρία Πρωτόπαππα που απολαμβάνουμε αυτήν την περίοδο στο «Σασμό» αποκάλυψε αν θα συμμετέχει στο «Νησί» που επανέρχεται ή αν θα συνεχίσει στη δραματική σειρά του ALPHA.

Ειδικότερα, πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για την πολυαναμενόμενη σειρά που βασίζεται στο best seller της Βικτόρια Χίσλοπ. Το «Νησί» επιστρέφει στην ΕΡΤ με τη συνέχειά του που θα έχει τον τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν πολλούς από τους ηθοποιούς που είχαν παίξει στον πρώτο κύκλο να επιστρέψουν ξανά. Για μερικούς από αυτούς ισχύει, αλλά όχι για όλους. Μολονότι είχε ακουστεί το όνομα της Μαρίας Πρωτόππαπα, η ίδια η ηθοποιός το διαψεύδει.

Μαρία Πρωτόπαππα: «Για τεχνικούς λόγους δε θα συμμετέχω στο “Νησί”, συνεχίζω στον “Σασμό»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Προσωπικά, για λόγους τεχνικούς δε θα συμμετέχω σε εκείνη τη δουλειά». Μπορεί, λοιπόν, να μη δούμε τη Μαρία Πρωτόπαππα στο «Νησί 2», αλλά δε θα τη στερηθούμε από το «Σασμό».

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει στον δεύτερο κύκλο της σειράς και θα επιστρέψει στον ρόλο της Μαρίνας Βρουλάκη, που τόσο έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό. «Συνεχίζω στο Σασμό γιατί δεν ήθελα να αφήσω αυτή τη ροή που είχε. Είναι σα να εγκαταλείπω ένα καράβι στο οποίο ήμουν βασικός συντελεστής», τόνισε η ηθοποιός.

Έτσι, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μαρίνα Βρουλάκη δεν πάει πουθενά από το «Σασμό» και θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

The post Μαρία Πρωτόπαππα: «Δε θα συμμετέχω στο Νησί, συνεχίζω στο Σασμό» Δείτε όμως γιατί; (video) first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.