Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μία ξένη η Βασιλική για Στάθη και η Αρετή

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης και η Αρετή αντικρίζουν την Βασιλική μετά από καιρό, η οποία είναι αποφασισμένη να τους αντιμετωπίσει στα ίσα, στην γη της ελιάς. Χτυπάει την πόρτα του πατρικού της, ζητώντας από τους γονείς της να μιλήσουν, σαν πολιτισμένοι άνθρωποι.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μία ξένη η Βασιλική για Στάθη και η Αρετή

Η κοιλιά της είναι φουσκωμένη, με αποτέλεσμα ο Στάθης και η Βασιλική να σοκάρονται. Η Βασιλική ξεκινάει να τους αναλύει πως θέλει να μείνει με τον Φίλιππο, πως είναι ο άντρας της ζωής της και πως περιμένει το παιδί του.

Μάλιστα, επιμένει στο θέμα της βεντέτας, ικετεύοντας τον πατέρα της να το ξεχάσει. Βέβαια, δεν πετυχαίνει τίποτα. Ο Στάθης και η Αρετή βλέπουν τη Βασιλική και νιώθουν πως αντικρίζουν μία ξένη, στην γη της ελιάς. Η οργή τους είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να μη σκέφτονται καθόλου λογικά. Ζητούν από την Βασιλική να φύγει από κοντά τους, κλείνοντας οριστικά την πόρτα πίσω της. Εκείνη, σαστίζει. Τόσο ο Στάθης, όσο και η Αρετή, δε δέχονται κουβέντα!

Διώχνουν το παιδί τους από το σπίτι. “Να πας να μείνεις με τους Στεφανέους, αφού αυτούς επέλεξες!”. Η Βασιλική, καταρρακωμένη, επιστρέφει στο σπίτι του Φίλιππου, με την Χάιδω να την αγκαλιάζει. Πλέον, εκείνη αρχίζει να νιώθει σαν μητέρα της και όχι την Αρετή… Η Χάιδω και ο Φίλιππους προσπαθούν να την παρηγορήσουν, όμως είναι μάταιο.

Σύντομα, κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη θα την οδηγήσουν στο νοσοκομείο, όπου εκεί θα κριθούν όλα… Θα κάνουν πίσω οι γονείς της ή το μίσος τους θα κρατήσει κι άλλο;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.