Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μήπως τελικά ο Τζιοβάνι Σκαράτζι ήταν ο μεγάλος νικητής; (Vid)

MasterChef 5 Spoiler: Ο Τζιοβάνι δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια, ήταν ένας από τους πιο συμπαθείς παίχτες του διαγωνισμού του MasterChef 5 του STAR, και για τους φίλους του διαγωνισμού είναι ήδη κερδισμένος αφού κέρδισε την αποδοχή όλων ως μάγειρας, αλλά πάνω από όλα ως άνθρωπος.

Πάντα τα πεπραγμένα κρίνουν την πορεία του κάθε ανθρώπου, και στην περίπτωση του Τζιοβάνι όλο το διάστημα μετά την αποχώρηση του από τον διαγωνισμό, είναι η καλύτερη απάντηση. Μήπως τελικά ο αγαπημένος Τζίο είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού;

Η αγάπη του κόσμου και οι δουλειές που πάνε από το καλό στο καλύτερο στο εστιατόριο του, αυτό μας δείχνει.

Με τα μούτρα στην δουλειά

Αλλά ο διαγωνισμός και ο τελικός είναι πλέον παρελθόν και ο Τζίο έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά στο εστιατόριο του στην Ρόδο. Σε αντίθεση με άλλους παίχτες άφησε της δημόσιες σχέσεις στην άκρη, και κοίταξε μόνο την δουλειά του.

Μην ξεχνάμε ότι το το εστιατόριο του ήταν κλειστό για ένα χρόνο περίπου και το ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν. Πολύ κόπος και μεγάλη προσπάθεια από τον πάντα χαμογελαστό Τζίο.

Δεν είναι λίγο να ξεκινάς χρεωμένος και να καταφέρνεις μέσα σε εποχή πανδημίας να ξεκινάς από το μηδέν. Μάλλον όχι από το μηδέν, αλλά με όπλο την αγάπη που κέρδισε από τον κόσμο, και φυσικά τις πολύ μεγάλες μαγειρικές ικανότητες του.

Το εστιατόριο του  Sole Giaguaro συνεχίζει να είναι ασφυκτικά γεμάτο και χαρίζει τις μαγειρικές εμπνεύσεις του στον κόσμο.

Από την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας του είναι γεμάτο και η αναμονή για τραπέζι όλο ένα και μεγαλώνει.

Ο γοητευτικός Ιταλός σεφ έδειξε live το εστιατόριό του στη Ρόδο, και μίλησε για το εστιατόριο του, την γυναίκα του, την Μαργαρίτα, και το MasterChef.

«Το εστιατόριό μου είναι από την πρώτη μέρα γεμάτο», δηλώνει ο πρώην φιναλίστ του «MasterChef 5», που μάς φιλοξενεί στο εστιατόριό του στη Ρόδο, και μιλά για την απόφασή του να μετακομίσει εκεί, για χάρη της γυναίκας του, και να δημιουργήσει και το κατάστημά του ενώ απαντά και στο αν η συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής βοήθησε πραγματικά την καριέρα του

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.