«Μέχρι να ξεκινήσει να παίζει το σίριαλ και να ακούσω κάποια θετικά σχόλια είχα ανασφάλεια».

0 45

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Υποδυόμενη τη Μαργκώ, τον πιο απαιτητικό και ανατρεπτικό ρόλο στην καριέρα της, η Κοραλία Καράντη μιλάει αποκλειστικά στο TV24 για τις δυσκολίες ως «κακιά» στο «Τατουάζ», για τη συνεργασία της με τον Αντρέα Γεωργίου, αλλά και το πώς φαντάζεται το τέλος της στη σειρά του ALPHA. Διαβάστε παρακάτω…

Φαντάζομαι ότι δεν έχει καμία σχέση με την Κοραλία Καράντη ως προσωπικότητα…
«Καμία σχέση σε κανένα επίπεδο. Πουθενά δεν έχουμε κανένα κοινό στοιχείο. Αυτό όμως είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό για μένα».

Είχε ρίσκο; Το σκεφτήκατε αρκετά πριν το αποφασίσετε;
«Φοβόμουν πάρα πολύ πριν ξεκινήσω να κάνω τα γυρίσματα. Μου φαινόταν όλο αυτό πολύ, επειδή ψάχνομαι πάντα πολύ και αναλύω τα πράγματα, γιατί έτσι πιστεύω ότι πρέπει να κάνει ένας ηθοποιός: να αναλύει και συγχρόνως να συνθέτει. Μέχρι να ξεκινήσει να παίζει το σίριαλ και να ακούσω κάποια θετικά σχόλια είχα ανασφάλεια. Τώρα κάπως έχω αρχίζει να νιώθω μια σιγουριά, αλλά είναι επιφανειακή και πάλι. Μέχρι να τελειώσει η σειρά, πάντα θα ψάχνομαι και πάντα θα προσπαθώ να βρω τρόπο να κάνω αντισυμβατικά αυτή την τόσο αρνητική προσωπικότητα. Αυτό είναι το στοίχημα για μένα. Να μην πέσω στα κλισέ της κακιάς του καθημερινού».

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.