Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μέγκι Ντρίο: Επιβεβαίωσε την πρόταση από το Survivor! Τι αποκάλυψε για την αμοιβή της;

16

Μέγκι Ντρίο: Επιβεβαίωσε την πρόταση από το Survivor! Τι αποκάλυψε για την αμοιβή της;


Πριν λίγες ημέρες οι αδελφές Ράντη στο «Ευτυχείτε» αποκάλυψαν πως η Μέγκι Ντρίο, η παίκτρια που συζητήθηκε πολύ για τα σχόλια της όσο συμμετείχε στο Greece’s Next Top Model, έχει δεχτεί πρόταση να συμμετέχει στο Survivor 3 και μάλιστα με ένα υπέρογκο ποσό ως αμοιβή. Η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε στο Happy Day και επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί πρόταση για συμμετοχή στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Όσον αφορά στην αμοιβή της, η ίδια είπε πως… υπάρχει καλή συνεννόηση για το ποσό.

«Έχω μια πρόταση από το Survivor, ισχύει. Το επιβεβαιώνω. Δεν ξέρουμε βέβαια ακόμα τι θα κάνουμε, γιατί εγώ δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν το έχω αποφασίσει. Δεν έχει συζητηθεί ακόμα το πότε ακριβώς θα πρέπει να φύγουμε, έχω δεχτεί μόνο την πρόταση. Η πρόταση δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά υπάρχει μια πολύ καλή συνεννόηση στο ποσό που αν εγώ δεχτώ να πάω στο παιχνίδι θα ήθελα να πάρω. Βέβαια, δεν έχω πει ούτε το ναι, ούτε το όχι, οπότε δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι. Πρώτα από όλα με φοβίζει το γεγονός ότι μόλις έχω βγει από ένα ριάλιτι και δεν έχω πάρει ακόμα το χρόνο να δικτυωθώ. Τώρα θέλω να κάνω λίγο τις δουλειές μου στο μόντελινγκ. Θέλω λίγο να το ζήσω το έξω. Μπορεί και να μην ξανάρθει βέβαια μια τόσο καλή πρόταση, για αυτό και προσπαθώ να τα ζυγίσω τα πράγματα», ανέφερε συγκεκριμένα η Μέγκι Ντρίο.


Χιονιάς στην Κεντρική και Bόρεια χώρα: Αναλυτική πρόγνωση για Ελλάδα και Θεσσαλονίκη (04-05/01/2018)


loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More