Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Μάνος και Μαρίνα έρχονται κοντά με Σκηνές έντονου πάθους

Η Γη της Ελιάς επεισοδια: Ο Μάνος και η Μαρίνα είναι ένα ζευγάρι που θα έρθει πολύ κοντά, στην γη της Ελιάς. Παρόλο που ο Μάνος επιμένει στο να την προσεγγίζει, η Μαρίνα είναι πολύ διστακτική απέναντί του.

Η Γη της Ελιάς επεισοδια: Μάνος και Μαρίνα έρχονται κοντά με Σκηνές έντονου πάθους

Ο έρωτάς τους δεν έχει χαθεί. Τα βλέμματά τους προδίδουν αυτό που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον. Μόνο που, η Χάιδω μαθαίνει για το ειδύλλιο αυτό και ξεσπάει πολύ έντονα. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο άντρας που παρά λίγο να παντρευτεί την κόρη της, βρήκε αμέσως αντικαταστάτρια.

Το ξέσπασμα θα είναι τεράστιο. Η Χάιδω θα τους διασύρει σε όλη τη Μάνη, με την Μαρίνα να βυθίζεται σε θλίψη. Παρόλο που ο Μάνος θα την υπερασπιστεί με σθένος και θα συγκρουστεί με τον Ισίδωρο, η Μαρίνα θα παραμείνει σκληρή απέναντί του.

Όλα αυτά, μέχρι η πρώτη νύχτα πάθους να φτάσει για τους δύο πρωταγωνιστές. Μετά από το βράδυ αυτό, όλα θα αλλάξουν ριζικά…

Μετά τα σκηνικά με την Χάιδω, η Μαρίνα δε θέλει άλλα πάρε δώσε με τον Μάνο. Έτσι, ένα βράδυ αποφασίζει να βγει με τον Δημήτρη για φαγητό. Το φλερτ μεταξύ τους είναι έντονο και -φυσικά- φτιάχνει στα αυτιά του Μάνου.

Ο Μάνος εξοργίζεται. Πηγαίνει να τη συναντήσει, με την ζήλια να τον έχει θολώσει. Δε μπορεί να πιστέψει πως η αγαπημένη του βλέπει κάποιον άλλο και ειδικά τον Δημήτρη. Ένας έντονος καυγάς ξεσπάει ανάμεσά τους.

Ένας καυγάς που οδηγεί σε μία ονειρική νύχτα. Οι δυο τους παραδίνονται στη δύνη του έρωτα. Ο Μάνος αρπάζει την Μαρίνα και την φιλάει παθιασμένα, στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Οι δυο τους ζουν ένα μαγικό ερωτικό βράδυ για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...