Λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο Πάνου Κιάμου, Ζάκυνθος: Ποιος ο απίστευτος λόγος

0 19

Ποιος ο λόγος που έκλεισαν νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος στη Ζάκυνθο;

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έβαλε λουκέτο 48 ωρών σε νυκτερινό κέντρο στη Ζάκυνθο όπου τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος.

Οι ελεγκτές εισήλθαν στις 5 το πρωί ως θαμώνες στη επιχείρηση και διαπίστωσαν πως δεν είχαν κοπεί 27 αποδείξεις συνολικού ύψους 3.500 ευρώ.

Οι εντατικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ αποδεικνύουν ότι η φοροδιαφυγή οργιάζει στους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, καθώς σφραγίζονται όλο και περισσότερα καταστήματα για μη έκδοση αποδείξεων.

Πέρα από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Κιάμος, στη Ζάκυνθο μπήκε 48ωρο λουκέτο και σε 2 εστιατόρια σε Πλάνο και Λαγανά που δεν είχαν κόψει 22 και 16 αποδείξεις αντίστοιχα.

Παράλληλα, οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχή Δημοσίων Εσόδων σφράγισαν στη Σαντορίνη ένα κέντρο αισθητικής και ένα κατάστημα με σουβενίρ, ένα μπαρ που δεν είχε κόψει 15 αποδείξεις στην Ύδρα, ένα καφέ μπάρ στη Μύκονο και ψητοπωλείο στο Μοσχάτο που δεν είχε κόψει 29 αποδείξεις.

Μόνον την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι στις 100 επιχειρήσεις οι 66 φοροδιαφεύγουν ενώ τα υψηλότερα ποσοστά παρατηρούνται στο Ηράκλειο Κρήτης, με τα ποσοστά παραβατικότητας να ανέρχονται σε 77,5% και ακολουθεί η Αττική με 73%, η Θεσσαλονίκη με 61% και η Πάτρα με 50%.

Διαβάστε πού και πότε θα γίνει ο γάμος Μπακογιάννη-Κοσιώνη.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.