Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Λιποθύμησαν» οι «Ντανίτσες»! Δεν είναι πια single o survivor; (vid)

O Γιώργος Αγγελόπουλος έβαλε «φωτιά» στις «Ντανίτσες».

O Γιώργος Αγγελόπουλος έβαλε «φωτιά» στις «Ντανίτσες» μετά την αινιγματική δήλωση που έκανε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωϊνό». Ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor 2017 αρχικά αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του και κατόπιν στην προσωπική του ζωή.

“Θα ήθελα να είμαι στην τηλεόραση υπό συγκεκριμένες συνθήκες και υπό συγκεκριμένα projects. Η σειρά που συζητάμε τώρα έχει να κάνει με πλατφόρμα αλλά δεν μου αρέσει να λέμε κάτι και να μην γίνεται γιατί έχει γίνει πάρα πολλές φορές” ενώ για το All Star Survivor τόνισε: “Δεν έχω καμία επαφή εδώ και τρία χρόνια που με ρωτάς”, είπε αρχικά για τα επαγγελματικά του.

“Ο στίβος των προσωπικών είναι πολύ πιο δύσκολος, οπότε ας μη τα συζητάμε τώρα. Είναι ευλογία να κάνεις παιδιά. Τα παιδιά για εμένα είναι η μεγαλύτερη αξία που μπορεί να δημιουργήσει ένας άνθρωπος στη ζωή” ενώ σχετικά με το εάν νιώθει έτοιμος είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: “Το ξέρω εγώ κι ο άνθρωπός μου. Τι μόνος μου θα κάνω παιδιά;”, δήλωσε για την προσωπική του ζωή ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Ακολουθήστε στο Google News – Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.