Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Λεωνίδας Κακούρης: «Ζω για τη στιγμή που θα πω στη Διδασκάλου «Καλησπέρα γερόντισσα»

Ο Λεωνίδας Κακούρης ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη αφού πρωταγωνιστεί στη σειρά, που έρχεται στο Mega, Μαύρο Ρόδο και μία ατάκα του έκανε την παρουσιάστρια να πέσει στον καναπέ από τα γέλια!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που υποδύεται τον «Θέμη» στη νέα, πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», μίλησε για τον ρόλο του, έναν χαρακτήρα σκληρό, άνθρωπο της νύχτας και αντίθετο κόσμο προς το μοναστήρι.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

«Είμαι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη σημερινή εποχή σε μια επαρχιακή πόλη. Δεν είναι μόνος, υπάρχουν αντίζηλοι. Ο αντίζηλός μου είναι ο περσινός μου γιος στις “Άγριες Μέλισσες”, ο Γιάννης Κουκουράκης. Ήταν μονόδρομος να πάω στο “Ρόδο” ήμουν “μελισσούλα”» ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Υποδύομαι τον Θέμη Καστρινό. Η γυναίκα μου είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου, μια εξαιρετική ηθοποιός και χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις σκηνές. Έχουμε βρει έναν ωραίο κώδικα, δεν την γνώριζα από πριν. Στην σχέση μας στη σειρά υπάρχει πολύς έρωτας από κάτω. Η σύγκρουση έρχεται όταν ο Θέμης θέλει να τραβήξει στη νύχτα τον γιο του, τον νεαρό πρωταγωνιστή. Τότε η ‘γυναίκα’ μου, μου παίζει ένα παιχνίδι για να με ταρακουνήσει».

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε για την συμπρωταγωνίστριά του την Κατερίνα Διδασκάλου, που ήταν μαζί και στις Άγριες Μέλισσες: «Να σου πω κάτι τώρα που θα βλέπεις στη σειρά την Κατερίνα Διδασκάλου μέχρι πέρυσι τρία χρόνια σύζυγό σου στις Άγριες Μέλισσες σε ένα τελείως τώρα κόντρα ρόλο, που θα συναντιέστε, δεν ξέρω βέβαια στον ρόλο αν θα συναντιέστε, αλλά φαντάζομαι κάποια στιγμή…».

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

Και ο Λεωνίδας Κακούρης τη διέκοψε και της είπε: «Έχουμε μία συνάντηση και είναι πολύ αστεία. Μου αρέσει, είναι ωραία… Ζω για αυτή τη στιγμή που θα μπω μέσα και θα πω στην Κατερίνα «καλησπέρα γερόντισσα»!
Και τότε η Ελένη «λύθηκε» στο γέλιο, έπεσε τέζα στον καναπέ και φυσικά και ο ηθοποιός ξέσπασε σε γέλια με την ατάκα του on air!

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Άγριες Μέλισσες Fan Club

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Άγριες Μέλισσες

The post Λεωνίδας Κακούρης: «Ζω για τη στιγμή που θα πω στη Διδασκάλου «Καλησπέρα γερόντισσα» first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.