Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Κύμα συμπαράστασης από το Twitter στον Ηλία Μπόγδανο!

Survivor 4 Spoiler: O Ηλίας που νόμιζε ότι η Αθήνα είναι όπως στο νησί με το παιχνιδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, που ήταν άνετοι με τον κορονοϊό κόλλησε αφού βρέθηκε θετικός σε μοριακό έλεγχο που έγινε και μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του.

Αρχικά  ο Ηλίας Μπόγδανος ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

«Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και δυστυχώς είμαι θετικός στον κορονοϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά, το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω είναι αυτό. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok»

Αλλά δυστυχώς για τον παίχτη του survivor η κατάσταση ήμερα με την ήμερα ήταν και πιο άσχημη και χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τον κορονοιό.

Είναι σε καλύτερη κατάσταση με την φροντίδα των γιατρών και αισιοδοξεί ότι σε μερικές ημέρες θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του,

Το μηνυμα του από το νοσοκομείο:

«Ένα μικρό update για την υγεία μου: Από χθες νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλύτερο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ελπίζω σύντομα κοντά σας… Με αγάπη, Η.»

Του ευχόμαστε περαστικά!Ορισμένα από τα πάρα πολλα μηνύματα συμπαράστασης στο Twitter για τον Λιάκο. Πέρα από συμπάθειες και αντιπάθειες στο παιχνίδι, πάνω από όλα μετράει ο άνθρωπος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.