Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Κόκκινο ποτάμι επεισόδιο 24: Τι θα δούμε την Κυριακή, 22/3

48

Κόκκινο ποτάμι επεισόδιο 24: Kυριακή αύριο και η αγαπημένη μας σειρά που προβάλλεται στο Open «Κόκκινο ποτάμι» έρχεται με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Έτσι λοιπόν, στο αυριανό επεισόδιο, η Ιφιγένεια θεωρεί πλέον ότι είναι η γυναίκα του Αλή και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Προσπαθεί να να ζήσει µια κανονική ζωή δίπλα του, αγνοώντας φυσικά ότι ο Μίλτος είναι ζωντανός. Στο µεταξύ απειλείται σύρραξη στα χωράφια των Παυλίδηδων, επειδή οι Τούρκοι αρνούνται να τα επιστρέψουν. Στη συνέχεια η Βασιλική εξοµολογείται στην Ευγενία πως είναι έγκυος και πολύ φοβισµένη για το εάν το παιδί είναι του Θέµη ή του Μουσταφά που τη βίασε.

Δεν ξέρει αν πρέπει να κρατήσει αυτό το παιδί, αλλά η Ευγενία διαφωνεί και την προτρέπει να µην το ρίξει. Οµως λίγο µετά η Βασιλική βλέπει τον Μουσταφά, θυµάται αυτά που πέρασε και αποφασίζει να το ρίξει πίνοντας ένα βοτάνι. Σφαδάζει από τους πόνους, αλλά η Ευγενία τη βρίσκει και την πείθει ότι δεν είναι σωστό να πεθάνει αυτό το µωρό. Η Φατµά προτείνει στη Σοφία και την Αρίν να µείνουν µαζί της και να δουλέψουν εκεί όσο ψάχνουν να βρουν τις κόρες τους, επειδή ο Εµίρ ξέρει πολύ κόσµο και κάτι µπορεί να µάθει γι’ αυτές. Η Βασιλική λέει στον Θέµη ότι είναι έγκυος, όπως και τον φόβο της για το ποιου µπορεί να είναι το παιδί. Ο Θέµης αναστατώνεται και φεύγει ταραγµένος από το σπίτι.

Κόκκινο ποτάμι επεισόδιο 24: Το trailer

Ολόκληρο το επεισόδιο 23

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More