Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο κώλος του καθενός είναι κάτι ιερό – Η ταυτότητά μου γράφει λάθος ύψος

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε για τη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου που τον απαθανάτιζε να διασκεδάζει όσο η Εύβοια καιγόταν.

Ο βουλευτής έκανε λόγο για λαϊκισμό και ανθρωποφαγία ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Τι να κάνει ένας βουλευτής Α’ Αθήνας όταν καίγεται η Εύβοια, να πάρει τη μάνικα μπροστά στις κάμερες;».

Συνέντευξη για όλα παραχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο βουλευτής που πολλές φορές έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις ακραίες του απόψεις εμφανίστηκε ως υπέρμαχος των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ωστόσο επέμεινε στην αντιμεταναστευτική του ρητορική καθώς επανέλαβε ότι στην Ελλάδα δεν χωράει ούτε ένας Αφγανός ή Πακιστανός ακόμη.

«Όταν κινδυνεύει η πατρίδα σου κάθεσαι και πολεμάς, οι παππούδες μου αυτό έκαναν» είπε ακόμη ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τους πρόσφυγες από το Αφγανιστάν…

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

«Αγαπώ την ελεύθερη κοινωνία, οι ισλαμιστές πετούν τους ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες. Και έρχονται εδώ κι αντί να υιοθετήσουν τους δικούς μας όρους, προσπαθούν να επιβάλλουν τους δικούς τους. Όχι λοιπόν…» συνέχισε ο βουλευτής.

«Έχω άπειρους φίλους γκέι, έχω φίλες τρανς. Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έχει κρίνει τον πλησίον του από την έμφυλή του ταυτότητα. Ο κώλος του καθενός είναι κάτι το ιερό».

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε για τον εμπρηστικό μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει «άνανδροι τραμπούκοι» στο αυτοκίνητο της γυναίκας του. «Τι χειρότερο… Είναι ένας βιασμός. Όπως ο εμπρηστικός μηχανισμός στο σπίτι σου, και εμείς δεχθήκαμε δύο, είναι βιασμός».

Τέλος αποκάλυψε για πρώτη φορά το ύψος του για το οποίο έχει γίνει πολλές φορές «στόχος» τρολαρίσματος. Όπως είπε, η ταυτότητά του γράφει 1.73 αλλά στην πραγματικότητα είναι 1.70.

«Δεν έχω κόμπλεξ με το ύψος ή το μαλλί μου, ως κοντός και φαλακρός είμαι πολύ ευτυχισμένος…» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.