Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Κρίσιμες ώρες: Διασωληνώθηκε 20χρονο κορίτσι με κορωνοϊό στο ΠΑΓΝΗ

Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε η υγεία 20χρονης με κορωνοϊό, στην Κρήτη, και κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti, πρόκειται για νεαρή κοπέλα που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Η διασωλήνωση έγινε την Κυριακή, καθώς η υγεία της επιδεινώθηκε.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, το βράδυ του Σαββάτου είχε γίνει προσπάθεια να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ώστε να διασωληνωθεί, καθώς η αναπνευστική λειτουργία της ασθενούς παρουσίασε επιδείνωση, αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμη κλίνη στη ΜΕΘ.

Πάσχει από υποκείμενα νοσήματα

H 20χρονη μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ την Κυριακή, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο neakriti ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, η νεαρή κοπέλα πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.

Στην ανακοίνωση από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, αναφέρεται πως «στις 7-8-2021 νεαρή γυναίκα 20 ετών εισήχθη στην κλινική covid του ΓΝΑΝ, έχοντας διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Στις 8-8-2021 η αναπνευστική λειτουργία της ασθενούς παρουσίασε επιδείνωση.

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

Προληπτικά έγινε συνεννόηση με το ΠΑΓΝΗ, όπου το μεσημέρι μας διέθεσε μία κλίνη ΜΕΘ covid σε περίπτωση που τη χρειαζόμαστε. Η ασθενής κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί αργά το βράδυ (22.00) και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη ΜΕΘ covid του ΠΑΓΝΗ».

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.