Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την 8χρονη Αλεξία – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

0 9

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα 55χρονου και νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Στην πρώτη ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Κυριακή του Πάσχα οπότε και το παιδί εισήχθη για επέμβαση και νοσηλεία στο παιδιατρικό νοσοκομείο οι θεράποντες ιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα.

Η μικρή Αλεξία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και σε βαθιά καταστολή προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που έχει προκληθεί συνεπεία του τραύματος στο κρανίο της και της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου που δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης αναφέρει τα εξής:

«Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά.

Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος.

Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα».

Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης

Στο μεταξύ οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό της. Πιστεύουν ότι το θαύμα της πίστης θα φέρει και το θαύμα που αναμένουν επί 4 μέρες στην εντατική.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικά είναι τα λόγια που είπε η μητέρα της Αλεξίας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR: «Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δε θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον ταξιάρχη για το παιδί μας».

newpost.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More