Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Κορονοϊός στη Γερμανία: 141 νέοι θάνατοι και 6.082 κρούσματα σε ένα 24ωρο

5

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και στη Γερμανία, όπου τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στη Γερμανία, αυξήθηκαν κατά 6.082 τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, που επικαλείται το Reuters.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων, ανέρχεται πλέον σε 85.778.

Την ίδια στιγμή, σημειώθηκαν και 141 νέοι θάνατοι μέσα σε ένα 24ωρο, με το σύνολο των νεκρών πλέον να υπολογίζεται σε 1.158.

Πολύ νωρίς για άρση της καραντίνας σύμφωνα με την Μέρκελ

Αρνητική στο ενδεχόμενο χαλάρωσης των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό εμφανίστηκε η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ.

«Η κυβέρνηση και προσωπικά εγώ, εξετάζουμε πώς ακριβώς θα επιτύχουμε ταυτόχρονα δύο πράγματα. Αφενός την προστασία της υγείας των πολιτών, αφετέρου την έναρξη της βήμα – βήμα ομαλοποίησης της ζωής μας», επεσήμανε η κ. Μέρκελ.

Όμως, όπως έσπευσε να προσθέσει, είναι πολύ νωρίς ακόμη προκειμένου να υπάρξει άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις των πολιτών.

Κι αυτό, παρά τις πρώτες ενδείξεις επιβράδυνσης του ρυθμού εξάπλωσης του κορονοϊού στη γερμανική επικράτεια.

Η Μέρκελ, τέλος, δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για έναν «Ηράκλειο Αγώνα» από τις υγειονομικές αρχές, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διασπορά του COVID-19.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More