Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Κατέρρευσε» η Έλενα Κρεμλίδου για τα ροζ βίντεο και τις ακατάλληλες φωτογραφίες: «Ο πατέρας μου θα το μάθει σήμερα»

Η Έλενα Κρεμλίδου «κατέρρευσε» μιλώντας στο «Πρωινό» για τις ακατάλληλες φωτογραφίες της που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αλλά και για τα βίντεο που κάποιοι πιστεύουν πως είναι εκείνη.

Μετά την εξομολόγηση και το ξέσπασμά της σε βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, η Έλενα Κρεμλίδου το πρωί της Τρίτης (8/2) βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για τη διαρροή των προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο.

Η instagrammer μίλησε για τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, καθώς και για 3 «ροζ βίντεο» στα οποία δεν πρωταγωνιστεί η ίδια. Ποιες κινήσεις έχει κάνει με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Τι λένε οι γονείς της για αυτά τα περιστατικά;

«Υπάρχουν δύο συμβάντα. Πρώτον, κυκλοφορούν τρία ροζ βίντεο στα οποία λένε ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Είναι τρία διαφορετικά κορίτσια. Τα κυκλοφορούν στα sites ή μου τα στέλνουν εμένα. Όταν ξεκίνησε αυτό πήγα στη Δίωξη. Έχω ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο στέλνω σε κάθε site.

Τους λέω ότι δεν είμαι εγώ και παρακαλώ να το κατεβάσουν. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είμαι εγώ. Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, πριν τρία χρόνια πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού. Σε αυτό το μήνυμα μου έλεγαν “ή θα μου στείλεις άλλο υλικό, ή από αύριο θα ανέβουν οι φωτογραφίες σου”.

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είμαι ανήλικη, είμαι 17 χρονών. Εγώ τις είχα τραβήξει και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου. Δεν γνωρίζουμε ποιος τις διέρρευσε. Πέρα από το σοκ που έπαθα, ήθελα να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το συζητάω έχω ένα μούδιασμα. Πήρα αμέσως στη Δίωξη, πήγα από τα γραφεία και τους εξήγησα τι μου συνέβη. Στα μηνύματα δεν απάντησα και έτσι ξεκίνησε η διαρροή.

Ακόμα και να ήμουν σε αυτά τα βίντεο, δεν υπάρχει ντροπή. Κι επίσης πολλές φορές επιλέγω πολλές πλευρές του εαυτού μου πιο σέξι, είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Είναι δέκα χρόνια τώρα. Είμαι πολύ πιο συγκροτημένη τώρα και γι’ αυτό μιλάω.

Ο μπαμπάς μου νομίζω θα το μάθει σήμερα. Πρώτη φορά το ακούει τώρα. Η μητέρα μου το ξέρει, είναι πάντα μαζί μου. Και μάλιστα χθες που το συζητήσαμε με ρώτησε μήπως σήμερα που θα το βγάλω, θα το δει περισσότερος κόσμος. Λέω “μαμά το ξέρω και δε με ενδιαφέρει αν θα το δούνε περισσότεροι”. Ήδη κυκλοφορεί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μέσα από την ιστορία μου να μη ντρέπονται οι κοπέλες επειδή εμπιστεύτηκαν κάποιον, είναι σέξι, ή θέλουν να νιώθουν καλά με το σώμα τους.

Δεν υπάρχει καμία ντροπή. Ντροπή σε αυτόν που βγάζει το βίντεο και σε αυτούς που το βλέπουν. Θα τον δω απόψε τον μπαμπά μου, που πάω Θεσσαλονίκη. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Οι γονείς μου γνωρίζουν πως κάνω σεξ. Να ντραπώ γιατί; Γιατί επέλεξα το σεξ που κάνω να έχει σχέση με φωτογραφίσεις, βίντεο κλπ; Είναι δικές μου επιλογές. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Ο μπαμπάς μου νομίζω είναι πολύ περήφανος αυτή τη στιγμή που με βλέπει. Κι ας είναι ένα ταμπού θέμα. Είναι ένας κλασικός Έλληνας μπαμπάς. Δεν ήξερε τι πέρασα. Δε φταίει αυτός» είπε η Έλενα Κρεμλίδου και ξέσπασε σε κλάματα, με τη Φαίη Σκορδά να πηγαίνει προς το μέρος της και να την παρηγορεί.

«Τον αγαπάω όσο τίποτα άλλο, αλλά είναι δύσκολο για ένα κορίτσι να μιλήσει τόσο ανοιχτά με τον μπαμπά της» συμπλήρωσε η Έλενα Κρεμλίδου.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.