Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Καλό μεσημεράκι: Μαραθώνιος η τελευταία εκπομπή του Μουτσινά – Όλοι οι επώνυμοι που πήγαν στο φινάλε

Τι κι αν είναι Δευτέρα και δεν συνηθίζεται μια τέτοια ημέρα για φινάλε, ο Νίκος Μουτσινάς το έκανε και έριξε αυλαία σήμερα (28/6).

Και ποιον δεν είδαμε σε αυτή την τελευταία εκπομπή της σεζόν!

Ανάμεσα στους επώνυμους που πέρασαν σήμερα από την εκπομπή ήταν: η Joshephine, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, η Ιωάννα Τούνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Ιωάννα Μαλέσκου κ.α.

Μάλιστα είδαμε εκεί μέχρι και την Ματίνα Παγώνη αλλά και πολλούς πρώην παίκτες ριάλιτι όπως είναι το GNTM, το House of Fame κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως ενώ ήταν προγραμματισμένο στην εκπομπή να βρεθούν και κάποιοι από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ενώ ήταν εκεί, διεξήχθησαν κάποια τεστ και ένας από αυτούς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλοι οι πρώην Survivors να απομακρυνθούν και να μην εμφανιστεί κανείς τους στο Καλό μεσημεράκι.

Ο σταθμός, αποφάσισε να τους απομακρύνει όλους καθώς κάποιοι είχαν ήδη έρθει σε επαφή με τον συγκεκριμένο παίκτη που νόσησε από τον covid και έτσι για λόγους ασφαλείας δεν εμφανίστηκε κανείς στον αέρα της εκπομπής. Όλοι σε αναμονή περιμένοντας φυσικά και να βγουν και τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως κανείς τους δεν είχε προλάβει να μπει στο πλατό και να έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής και τους άλλους καλεσμένους.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με όλες τις σημερινές εμφανίσεις στο Καλό μεσημεράκι:

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.