Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Καλό Μεσημέρακι: Ο σύντροφος της Βάνιας μπήκε στο πλατό και την «έστειλε» στον Αργυρό

Ο Βασίλης Πορφυράκης παρουσίασε το νέο του τραγούδι και έστειλε ατάκα – φωτιά στην Βάνια του…

Δίνει καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ και η αλήθεια είναι πως οι εκπλήξεις της εκπομπής του δεν έχουν τέλος.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 23/4 άλλο ένα πρόσωπο – έκπληξη έκανε αιφνίδια είσοδο στο πλατό αφήνοντας άφωνο τον Νίκο Μουτσινά. Ο λόγος για τον τραγουδιστή, Βασίλη Πορφυράκη, ο οποίος είναι ο σύντροφος της Ματίνας Νικολάου, ή αλλιώς, της τηλεοπτικής Βάνιας.

«Νίκο είμαστε φίλοι και το λέω και στο κομμάτι αυτό, είναι σαν να με επιβεβαίωσες κι εσύ γιατί πρώτα μιλήσαμε και μου είπες ότι είναι εξαιρετικό κομμάτι. Και το είπες από τη βάση του και όχι εκ τους αποτελέσματος και αυτό μου άρεσε. Ο κόσμος την κάνει την επιτυχία και πάει πολύ καλά αυτό το τραγούδι», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Και ο Νίκος Μουτσινάς του απάντησε: «Η φωνή σου είναι εξαιρετική, το ξέρεις και το ξέρουμε κι εμείς. Το τραγούδι αυτό εγώ θα συνεχίζω να το παίζω στην εκπομπή».

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Βασίλης αποχώρησε με ατάκα – φωτιά για την Βάνια: «Να πάει στον Κωνσταντίνο Αργυρό και εγώ δεν θέλω τίποτα από αυτήν».

Nα θυμίσουμε πως η Βάνια σχεδόν σε καθημερινή βάση αναφέρεται στον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και στο πόσο της αρέσει ως άνδρας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...