Η καθημερινή σου ενημέρωση!

‘Καλπάζει’ και στην Ελλάδα η μετάλλαξη «Όμικρον»! Αμήχανη η κυβέρνηση, αρνείται να πάρει αυστηρότερα μέτρα, βάζοντας μπροστά την οικονομία από τη δημόσια υγεία!

Σύμφωνα με διασταυρωμένα στοιχεία, που έχει στην διάθεσή του το europost.gr, η μετάλλαξη «Όμικρον» ‘καλπάζει’ πλέον και στην Ελλάδα! Η συντακτική ομάδα του europost.gr επικοινώνησε με πολλά φαρμακεία, που κάνουν rapid test, στο Λεκανοπέδιο Αττικής και διαπίστωσε ότι πολλοί πολίτες, που σπεύσουν εκεί να ελεγχθούν, βγαίνουν θετικοί στον κορωνοϊό και μάλιστα με συμπτώματα της μετάλλαξης «Όμικρον»!

Το ίδιο συμβαίνει και με τη μεγάλη πλειοψηφία των ταξιδιωτών, που έρχονται από το Λονδίνο, αλλά και από άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, μεταξύ των οποίων και γόνοι επωνύμων Αθηναϊκών οικογενειών, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με μετάλλαξη «Όμικρον» και νοσηλεύονται κατ’ οίκον.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, που επιδεινώνεται ραγδαία από ημέρα σε ημέρα, η κυβέρνηση εμφανίζεται παντελώς αμήχανη και αρνείται να πάρει δραστικά μέτρα, προτάσσοντας την ανάγκη να δουλέψει η οικονομία, από το καθήκον της να προστατέψει τη δημόσια υγεία!

Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα της σύγχυσης, ενώ ανακοίνωσε εχθές ότι ακυρώνει όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους, αφήνει ανοικτά τα κέντρα διασκέδασης, τα κλαμπ, τα μπουζούκια, τα ορθάδικα μπαρ και τους χώρους ψυχαγωγίας, λες και δεν μπορεί κάποιος να κολλήσει τη μετάλλαξη «Όμικρον» την ώρα που… απολαμβάνει τα ερωτικά τραγούδια του Αντώνη Ρέμου ή της Πέγκυς Ζήνα!

Σοβαροί ειδικοί επιστήμονες, με τους οποίους συνομιλεί τακτικά το europost.gr, προειδοποιούσαν ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να πάρει αυστηρά μέτρα αμέσως μετά τις Γιορτές, αλλά η αργοπορία με την οποία θα προχωρήσει στις επιβεβλημένες αποφάσεις θα στοιχίσει ακριβά στον Ελληνικό λαό με πολλά νέα κρούσματα, πολλές νοσηλείες και πιθανότατα πολύ περισσότερους θανάτους.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.