“Κάποιο λάκκο έχει η φάβα!”

0 19

Την πρεμιέρα του Survivor 2 παρακολούθησαν μαζί ο Γουίλι Καλβουρτζής και ο Ορέστης Τσανγκ και έκαναν τα σχόλια τους για την επιλογή των παικτών και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων σχολίασαν και την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «το Τατουάζ», και δεν παρέλειψαν να πετάξουν τα καρφιά τους!

Ο Γουίλι σχολίασε το γεγονός ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέλεξε να συμμετέχει στην σειρά Τατουάζ το οποίο θα παίζει απέναντι από το Survivor που τον ανέδειξε. και είπε χαρακτηριστικά:

«Τώρα όλοι θα περίμεναν παρουσιαστής σε κάποια εκπομπή. Κάτι τέτοιο. ήταν έκπληξη. Το αμφίρροπο της υπόθεσης είναι όμως ότι πάει να κάνει, να παίξει την ώρα που θα παίζει το Survivor θα παίζει στον ALPHA το Τατουάζ, οπότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Από την πλευρά του ALPHA είναι πανέξυπνη κίνηση, αλλά σίγουρα ξέρει ποια ώρα θα παίζει και τι θα έχει να αντιμετωπίσει όσον αφορά την τηλεόραση. Θέλοντας και μη το Survivor τον ανέδειξε», δήλωσε ο ίδιος!

Πηγή

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.