Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Κάνει την έκπληξη; Πόσα χρήματα θα δώσει ο Σάκης στην Μαριαλένα;

Survivor 4 Spoiler: Μια σχέση με παρελθόν, παρόν; και χωρίς καθόλου μέλλον. Πολλές φορές από εδώ λέγαμε ότι το ζευγαράκι δεν υπάρχει έτσι όπως νόμιζαν μερικοί, και ήταν απλά ένα σενάριο του παιχνιδιού. Ο Σάκης το ήξερε αυτό και η Μαριαλένα το ίδιο. Εξυπηρέτησε την παραγωγή, αλλά και τους ίδιους μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που ήθελε να πετύχει ο Ατζούν το κατάφερε. Να ασχολούνται οι περισσότεροι με την σχέση Σάκη και Μαριαλένας.

Οι 100.000 ευρώ του Σάκη 

Αλλά το παιχνίδι τελειώσει ο Σάκης πέτυχε τον στόχο του 100% πήρε το έπαθλο και 100.000 ευρώπουλα και τον έμαθε όλη η Ελλάδα.  Ο λογαριασμός του στο instagram μεγαλώνει, και ξέρουμε τι σημαίνει instagram, και τα μαγαζιά του είναι γεμάτα με κόσμο.

Πάρα πολύ καλά για τον Σάκη. Και η Μαριαλένα τελικά τι; 

Ουσιαστικό όφελος δεν πήρε όπως άλλοι παίχτες, και ο λόγος είναι ότι ήταν σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, ήταν μια προέκταση του Σάκη. Δεν κατάφερε να βγάλει την δική της προσωπικότητα και να αφήσει το δικό της στίγμα. Ο κόσμος τι λέει Σάκης ή Σάκης και Μαριαλένα, ή το ζευγαράκι του νησιού.

Πολλά λέγονται για τα χρήματα που θα δώσει ο Σάκης στην Μαριαλένα.

Γυμναστήριο δεν φτιάχνεις ούτε με 100 χιλιάδες

Ακούς διάφορα. Μέχρι ότι θα της δώσει τα μισά χρήματα ακούγεται και γράφτηκε. Καμιά σχέση αγαπητοί φίλοι. Σας έχουμε την είδηση.

Ο Σάκης όπως το είχε πει και σε δηλώσεις του, πάνω από μια φορά, θα βοηθήσει την Μαριαλένα να φτιάξει το δικό της γυμναστήριο. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, και όχι θα της το φτιάξει. 

Προτεραιότητα για το Κατσούλη είναι να ξεχρεώσει τις οφειλές στα μαγαζιά του, και μετά να κάνει 2-3 πραγματάκια που έχει στο μυαλό του.

Ένα ποσό ως δώρο και τίποτα άλλο

Η βοήθεια προς την Μαριαλένα μην περιμένει κανείς ότι θα είναι τα μισά του χρήματα, γιατί μετά ο ίδιος δεν θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του. 100 χιλιάδες όταν έχεις μαγαζιά μην φανταστείτε ότι είναι και ένα  τρελό ποσό.

Ένα γυμναστήριο χρειάζεται πολλα χρήματα. Ακόμα και όλα να της τα έδινε δύσκολο να το έφτιαχνε. Για να μιλάμε με πραγματικά στοιχεία, και όχι με σενάρια φαντασίας. Ένα καλό ποσό ως βοήθεια θα δώσει τελικά ο Σάκης, που για να το πει, λογικά θα το κάνει. Δεν θα είναι παραπάνω από το 20% των χρημάτων του.

Από τον Σεπτέμβριο που ο καθένας θα τραβήξει την ζωή του, θα δούμε τελικά τι έμεινε από όλο αυτό.

Νικητής του survivor ήταν ένας, και όχι δύο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.