Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Θρίλερ με νεκρό βρέφος δύο ημερών – Η περιπέτεια της μητέρας του με τον κορωνοϊό

Τα χαμόγελα ευτυχίας έδωσαν τη θέση σε σπαρακτικά δάκρυα.

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, έμελλε να διαδεχτεί μια ανείπωτη τραγωδία.

Σε πένθος εξελίχθηκε η μεγαλύτερη χαρά, για νεαρό ζευγάρι Βολιωτών. Το μωράκι τους ένα εικοσιτετράωρο αφότου γεννήθηκε απεβίωσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η μητέρα του παιδιού, ηλικίας 23 ετών, είχε νοσήσει από κορωνοϊό και είχε περάσει τον ιό μήνες πριν τον τοκετό.

Όλοι οι γιατροί έλεγαν ότι δεν υπάρχει αντίκτυπος στο μωρό. Το ζευγάρι περιμένει εναγωνίως τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αφού όλα φαίνονταν να εξελίσσονται ομαλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη είχε μία ομαλή εγκυμοσύνη.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

Δεν ήταν το πρώτο παιδί που έφερνε στον κόσμο. Είχε τακτική παρακολούθηση από γιατρό και το βρέφος φαινόταν να αναπτύσσεται κανονικά, να είναι υγιές και να μην παρουσιάζει προβλήματα.

Στον 6ο μήνα νόσησε από κορωνοϊό, όμως πέρασε τον ιό ελαφριά. Είχε ήπια συμπτώματα με δέκατα και έμεινε στο σπίτι, σύμφωνα με τις συστάσεις των γιατρών. Πέρασε τον ιό και ήταν καλά, γερή και δυνατή χωρίς προβλήματα.

Τις ίδιες διαβεβαιώσεις είχε και για το μωρό της, όταν παρακολουθούσε την πορεία του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» την περασμένη Πέμπτη γέννησε με καισαρική στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Το μωράκι έκλαψε και διαπιστώθηκε ότι ήταν υγιές. Μέχρι αυτή τη στιγμή το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας δίχως να περιμένει τις στιγμές φρίκης που θα ακολουθούσαν.

πηγή

loading...