Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Θρήνος στο τελευταίο αντίο για τον εθελοντή Βασίλη Φιλώρα – Παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας Σακελλαροπούλου (video)

Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια παρίστατο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την τέλεση της κηδείας του άτυχου εθελοντή, Βασίλη Φιλώρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του εθελοντή Βασίλη Φιλώρα – Δημοσία δαπάνη τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης η κηδεία του εθελοντή, Βασίλειου Φιλώρα, που πέθανε στη φωτιά της Βόρειας Αττικής σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλειος Φιλώρας, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του κατά την προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, όταν ένα βαρύ καλώδιο έπεσε πάνω του και τον χτύπησε στο κεφάλι και τον θώρακα.

Στην κηδεία του άτυχου εθελοντή παρέστη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, η απόφαση η κηδεία να τελεστεί δημοσία δαπάνη έγινε ως «ελάχιστος φόρος τιμής της αναγνώρισης της αυταπάρνησης και της αυτοθυσίας που επέδειξε ο Βασίλης Φιλώρας όταν, στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας, συνέτρεξε ανιδιοτελώς να βοηθήσει τους συμπολίτες του, επιτελώντας στο ύψιστο το καθήκον του».

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

Παράλληλα, σημειώνεται πως «η μνήμη του νέου αυτού ανθρώπου και της εξαιρετικής του προσφοράς θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό όλων των Ελλήνων και η στάση του θα αποτελεί παράδειγμα για τις επόμενες γενεές».

Η κηδεία του τελείται την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Δείτε το βίντεο της ομάδα UpStories που αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη της, Βασίλη Φιλώρα.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.