Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Θεσσαλονίκη: Φωτιά και εκρήξεις σε εργοστάσιο του Δήμου Νεάπολης

Συναγερμός σήμανε περίπου στις 9 το βράδυ στην πυροσβεστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης μετά από κλήσεις για φωτιά και για εκρήξεις που που προκλήθηκαν σε εργοτάξιο του δήμου Νεάπολης – Συκεών σε μικρή απόσταση από το υποθηκοφυλακείο της περιοχής.

Σύμφωνα με το grtimes.gr έπειτα από τη φωτιά που προκλήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες τρία οχήματα του δήμου Νεάπολης – Συκεών τυλίχθηκαν στις φλόγες ενώ από το σημείο ακούστηκαν και εκρήξεις.

Να σημειωθεί ότι τα οχήματα ήταν σταθμευμένα μέσα σε μικρό αμαξοστάσιο της υπηρεσίας μικροέργων, δίπλα ακριβώς από το κτίριο όπου στεγάζεται το υποθηκοφυλακείο του δήμου.

Στο σημείο έσπευσε και ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος δήλωσε ότι η φωτιά έχει σβήσει αλλά στο μεταξύ πρόλαβε να καταστρέψει τρία ακριβά οχήματα του δήμου. Παράλληλα έκανε λόγο για εμπρησμό και ζήτησε μεγαλύτερη αστυνόμευση για να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

“Για μια ακόμη φορά οι γνωστοί άγνωστοι χτύπησαν στο δήμο μας. Σ’ αυτό τον χώρο που έχει έδρα η υπηρεσία των μικροέργων και υπάρχει και ο εξοπλισμός για για τα μικροέργα. Έχουν καταστραφεί τρία μηχανήματα και ευτυχώς δεν επεκτάθηκε στο κτίριο που στεγάζεται το υποθηκοφυλακείο, αλλά και σε έναν διπλανό χώρο όπου υπάρχουν άλλα τρία – τέσσερα μηχανήματα. Επιτέλους πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση και επιτέλους πρέπει να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα” τόνισε συγκεκριμένα, ο Σίμος Δανιηλίδης.

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.